reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

asiorek1980 - dziękujemy za ciepłe powitanie :-) :-) :-) i czekamy na pierwszy ząbek Twojej słodziutkiej Melci :tak: Nam poleciła pani doktor pediatra Dentinox-Gel, który sama stosowała u swoich dzieci. Ale on też działa chyba tylko przez chwilkę tak jak ten żel, o którym pisała MamaAntosia. Mateuszkowi Dentinox-Gel baaaaardzo smakuje :tak:, więc jak widzi że biorę tubkę do ręki to od razu otwiera szeroko dziubek :-D

reklama
tika spostrzegawcza jesteś. :-):-):-):-)Faktycznie dawno zdjęć Filipa nie było na forum ale jak tylko wrócimy do domu (za jakiś tydzień) to nadrobimy zaległości.
Byliśmy dziś z młodym na wycieczce w Nałęczowie. Filipowi najbardziej podobały się łabędzie i pan grający na saksofonie.

Fogia - to mieliście piękną wycieczkę :-), a Twój słodki Filippo poznał nowe atrakcje :-) .... na fotki oczywiście czekamy ... czekamy :tak::-D

Wczoraj Oliwcia zaskoczyla nas niezmiernie, zaczynajac od tego ze wieczorem bonowala do 21 a ostatnio zasypia przed 20 a konczac na tym ze zasnela na brzuszku na ktory sama sie przewrocila, co prawda reka jej sie jedna podgiela ale ona nawet tego nie zauwazyla... i tak spala do 24 az ja nakarmilam :p

no to mój Filippo zaczyna raczkowanie na dobre. najpierw staje na kolankach i dłoniach, unosie tyłek i brzuch, buja sie do przodu i tyłu. nastepnie przesuwa jedno kolanko do przodu i łapki :-)

Elżbietka - gratulujemy raczkującego :-) i jak świetnie pływającego syneczka :tak::-):tak: (oczywiście widziałam filmiki i wszystkie zdjęcia z basenu :tak::-D)
Mateusz próbuje dopiero zgrać rączki i nóżki w tym raczkowaniu, niestety jak narazie to rączki mu tylko .... przeszkadzają:confused2::confused::laugh2:, bo dupkę podnosi wysoko do góry i klęcząc na kolankach przebiera nóżkami, ale nie załapał jeszcze, że łapki w raczkowaniu też są po to, by ich używać :-D:laugh2:.

Filipku brawo brawo :-)

zobaczycie dzieci to zajarza szybciutko, MIchalek potrzebowal kilku dni ;-) teraz czekamy az zajarzy ze jak stoi i to ma sie trzymac bo jak narazie puszcza sie i bęc!!! wczoraj nabil sobie trzy guzy!! :-)

brawo brawo zdolne kochane dzieciaczki :-):tak::-D
a Amelce idzie nie ząb tylko kurcze dwa zęby z dołu... bolą ją strasznie :( kupiłam ten żel - zobaczymy czy choć przez chwilę pomoże... konsultowałam ze znajomą lekarką to Jej przekrzywianie główki...ona mówi że nic takiego nie widzi :-):szok: kurde no widocznie przewrażliwiona jestem:-p:rofl2::crazy: zwariować można

reklama
Do góry