reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Zuzka kula sie na wszystkie mozliwe strony (najlepiej zawsze tam, gdzie nie ma juz kocyka) i od 2 dni raczkuje. Podnosi dupke i przesuwa sie po podlodze na raczkach i kolankach :-) nie robi tego jeszcze w zawrotnym tempie ale juz cakiem sprawnie jej to idzie :-)

reklama
brawo dla wszystkich raczkujacych dzieciaczkow a dla Michasia podwojne:-D:-D:-D

moja Laura to len:wściekła/y::no::angry::eek:nic nie raczkuje tylko kula sie we wszystkie mozliwe strony:eek::crazy:

Michas dziekuje za pochwaly :-) zobaczycie niedlugo wszytskie beda smigac ;-)
a ty Maja to sie ciesz!!!!! przynajmniej wiesz ze jak zostawisz w pewnym miejscu to tam ja znajdziesz :-) bo ja to juz nie moge z pokoju wyjsc ;-( a siku robie w przelocie na raty!!!

Abeja - .... a to sprytna dziewczynka z tego Twojego Zuzolka :tak::-) :-D.

Maja25 - zgadzam się z Elżbietką "... ale za to jaki śliczny leń" :tak::-):-D.

Karlam1 - bidulko ... ale jaka możesz być dumna z swojego Michasia, że łobuz do wszystkiego rwie się prawie z ... "prędkością światła ;-):-D:tak:

a moj maly nic stanal w miejcu:-(nie raczkuje zeby nie ida i tylko sie przekreca i siedzi:rofl2:ale i tak jestem z niego dumna :tak:a wczoraj odkryl ze ma nogi:-p

Jeremi coś już zaczyna kumać z tym raczkowaniem, ale póki co to wygląda to smiesznie .... dupsko do góry idzie dość wysoko, nogi już prawie raczkują, ale jak to się poruszać z rączkami w buzi :eek: heeeheeehee a czasem pacnie na twarz i ciśnie nosem do przodu ....... masiakra :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry