reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Żywca poproszę:-) :-) :-) ALE SIE USMIALAM:-) :-) Mamo Antosia masz u mnie piwo bo rozsmieszylas mnie a mam dzisiaj paskudny nastroj :-)
MamaAntosia
Ja też ja też he he...Karlam, ja to teraz tu zaglądam z ciekawości co nowego u Michasia...![]()
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Antenka dla Was i tam wasz skarb bedzi enajlepszy i najcudowniejszy:-)
MamoAntoeia a bedziesz kiedys na slasku ?;-) heheh
MamoAntoeia a bedziesz kiedys na slasku ?;-) heheh
Karlam1
MamaAntosia
Mam rodzinkę w Rybniku, więc może kiedyś będę, ale mam do przejechania pół Polski to chyba nie prędko się wybiorę. Jakby co, upomnę się o swoje he he.MamoAntoeia a bedziesz kiedys na slasku ?;-) heheh
MamaAntosia
Mój podziw dla Michasia nie ma granic:-);-). Może wyślę mojego Antosia na jakieś szkolenie do Michasia.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Karlam - Michaś to mały przegigancik :-)
... jak mu to wszystko sprawnie idzie
:-). Szok!!! ... a my mamy chyba takiego samego dużego białego misia
- brązową kokardkę ma na szyjce :-)

... jak mu to wszystko sprawnie idzie
:-). Szok!!! ... a my mamy chyba takiego samego dużego białego misia
- brązową kokardkę ma na szyjce :-)
F
fogia
Gość
I wyjaśniło się dlaczego moje dziecię było ostatnio takie nieznośne. Mamy 5 ząbków! Dwie dolne jedynki, górna lewa jedynka i obie górne dwójki. Spróbuję jutro zrobić zdjęcia to Wam pokażę.
reklama
Karlam1
Fogia ja CIe krece!!! gratulacje!!!
a u nas sie zatrzymalo zabkowanie, pierwsze zeby wyszly w polowie maja i od tamtego czasu cisza ;-) ale to dobrze bo jeszcze go cyckiem pokarmie ;-) bo jak wyjda gorne to nie ma rady ale cycka juz nie dam!! ;-)
a u nas sie zatrzymalo zabkowanie, pierwsze zeby wyszly w polowie maja i od tamtego czasu cisza ;-) ale to dobrze bo jeszcze go cyckiem pokarmie ;-) bo jak wyjda gorne to nie ma rady ale cycka juz nie dam!! ;-)
Podziel się: