reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

... a w ogóle jeśli ktoś ma problemy z raczkowaniem, to proponuję wspólne spotkanie z panną Zuzanną, Jeremixem i Robercikiem :-D:tak: ... moje dziecko chyba naoglądało się podczas spotkania, jak się inne dzieciaki na czworakach przemieszczają i zaczęło od razu w tym tygodniu próbować tego samego :-):tak:, najpierw u moich rodziców, bo oni mają wykładzinę dywanową (a my same panele) i z dnia na dzień szło mu to coraz lepiej, a przed chwilą przeraczkował pół pokoju i to po naszych śliskich panelach :happy2::tak:.
Co prawda nie ma jeszcze wyrobionego stylu i momentami wygląda to komicznie, ale radzi sobie jakoś :-D;-), tak więc DZIĘKUJĘ dziewczynki, za zeszłotygodniowe odwiedzinki :happy2::-D:tak:!!!

Ooooo!! To muszę się wybrać do koleżanki której synek już śmiga na czworakach jak szalony :tak::-D:-D:-)

reklama
Ooooo!! To muszę się wybrać do koleżanki której synek już śmiga na czworakach jak szalony :tak::-D:-D:-)
Elma ... naprawdę polecam :tak:, Mati wcześniej tak długo próbował i nic, a po spotkaniu ... cyk ... i się udało :-D;-)

Tika, gratki dla Matiego:tak::-). Teraz to się dopiero zacznie:-D;-):-p.
Antosiowa ... nawet nie strasz, plissss .... :-D;-)

... a w ogóle jeśli ktoś ma problemy z raczkowaniem, to proponuję wspólne spotkanie z panną Zuzanną, Jeremixem i Robercikiem :-D:tak: ... moje dziecko chyba naoglądało się podczas spotkania, jak się inne dzieciaki na czworakach przemieszczają i zaczęło od razu w tym tygodniu próbować tego samego :-):tak:, najpierw u moich rodziców, bo oni mają wykładzinę dywanową (a my same panele) i z dnia na dzień szło mu to coraz lepiej, a przed chwilą przeraczkował pół pokoju i to po naszych śliskich panelach :happy2::tak:.
Co prawda nie ma jeszcze wyrobionego stylu i momentami wygląda to komicznie, ale radzi sobie jakoś :-D;-), tak więc DZIĘKUJĘ dziewczynki, za zeszłotygodniowe odwiedzinki :happy2::-D:tak:!!!

Gratki dla Mateuszka za taki wspaniały wyczyn :-D:-D:-D:-D A szkoda, że ja mam tak daleko na ten Śląsk, bo na pewno bym się z dziewczynami i ich skarbami spotkała. Pewnie mój synek też pobrałby od nich nauki ;-)

brawo,brawo, brawo zdolniaczki styczniowe!!!

wiecie co a moja Laura normalnie zaczyna chodzic...dzis i wczoraj udalo jej sie kilka razy stac prawie minute bez trzymania a potem zrobila 3kroki:szok::szok::szok:

reklama
Do góry