reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Gratulacje dla cudownych dzieciaczków!!!!!!!!

Karolina raczkuje ale narazie tylo pozwalam jej po łóżkubo boje sie ze upadnie na twarzyczkę i bedzie płacz. Bardzo ładnie tez sama stoi przez kilka minut.

reklama
gratuluję dla wszystkich SAMOchodów:-D i innych styczniowych cwaniaków tudzież cwaniarek:-p

agnieszko, mała jeszcze nie raz sobie guza nabije. a groźniejszy może być uopadek takiego raczka z łóżka niż pacnięcie na twarz:dull:

Zuzka ma chyba z tuzin guzów i siniaków. Czasem jak upadnie to nawet juz nie reaguje...
Laura ma tez:tak:(moze nie tuzin:-D)ale kilka sincow i guzow,to normalne,chodzi po calym mieszkaniu,wszedzie zaglada i nie ma rady zeby se nic nie zrobila:no:a ja tez nie zwracam za kazdym razem uwagi jak sie slabiej uderzy-przynajmniej ma nauczke i wie ze boli;-)

Siedze przy niej wtedy jezeli podczas zabawy moze zrobić sobie cos złego np spaśc z łóżka. Jezeli jest w kojcu czy w łózeczku to spokojnie mogę ja sama zostawić. Czesto nawet ponad godzine siedzi sama w pokoju ale od czasu do czasu zerkam do niej.

reklama
Do góry