reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Dominiczku ... brawo, brawo!!! po prostu bosko wyglądasz jak chodzisz :-):tak::tak:

Roberciku ... gratulujemy wszystkich nowych umiejętności:-):tak:

Monisia ... Mateusz też ma chłodne łapki, gdy raczkuje :tak:, więc się nie stresuj :-)

Gdy siedzę przed laptopem Mateusz przychodzi do mnie na czworaka lub z tatą za rączki i woła z daleka mama ... a potem jeszcze szarpie mnie za rękaw, żebym zwróciła na niego uwagę :-D. Tata zaczął kiedyś tam mówić, ale teraz jakoś nie chce ... natomiast zawzięcie ćwiczy śpiewanie ... chyba chciałby wystąpić w duecie z panną Zuzanną ... oczywiście jeśli Jeremi przyzwoli :-D;-)... jak już wyzdrowieje i uda mi się złapać jego śpiewanie aparatem to nakręcę filmik, a Zuzia może wtedy rozpatrzy, czy zaśpiewają kiedyś razem czy nie ;-)

reklama
Ticzka masz to jak w banku :-)

Dziewczyny, z dumą melduje, ze Zuzanna chodzi juz całkiem samodzielnie. I sa to juz dalekie dystanse (np. 10 metrowy przedpokój, lub z jdednego pokoju do drugiego). Tylko gdy bardzo jej sie spieszy to spada na kolana i pedzi na 4.

A dla wszystkich bobasów ogromne brawa!!!!

reklama
Super Zuza,cwicz dalej a mama cie nie dogoni:-D:-D:tak:

Dla Witusia nic nie jest niemozliwe wszedzie wlezie:-D:-D,moze wlasnie patrzymy na odkrywce i kiedys odkryje druga Ameryke:-D:-)
ps.takze myslalam ze to szafa,wiec antosiowa nie jestes sama:tak::-D:-p

Do góry