kakakarolina
Fanka BB :)
Irisson za tydzień sie nina puści 
MAtma ale gdyby chodził nie musiałabyś nosić. Moja koleżanka miała takiego małego grubaska (nie pamietam dokładnie ile wazył ale słuszny był) i on zaczął chodzić na koniec 8 miesiąca i strasznie krzywe miał te nogi. Mi się z niego zawsze śmiać chciało bo był taki śliczny i taki grubiutki i na tych krótkich grubych nóżkach popędzał. No ale wszystko mu się wyprostowało ;-)

MAtma ale gdyby chodził nie musiałabyś nosić. Moja koleżanka miała takiego małego grubaska (nie pamietam dokładnie ile wazył ale słuszny był) i on zaczął chodzić na koniec 8 miesiąca i strasznie krzywe miał te nogi. Mi się z niego zawsze śmiać chciało bo był taki śliczny i taki grubiutki i na tych krótkich grubych nóżkach popędzał. No ale wszystko mu się wyprostowało ;-)
Ostatnia edycja:

ale i mięśnie brzucha się poprawiły także są i plusy
i potrafi parę sekund postać bez trzymanki, wchodzenie na bujaczek, wchodzenie na materac, schodzenie z niego ( oczywiście łapie się brzegów i robi nura jakby chciał skakać na główkę więc asekuracja musi być non stop
), no i dzisiaj patrzę a ten zrobił kilka kroczków w kierunku pilota przytrzymując się tapczanu :-) Trzymany z przodu za wyprostowane rączki tez całkiem nieźle sobie radzi z chodzeniem :-) I nagadać się nie może, jest już mama, baba, tata, gaga, nie :-)