reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

reklama
U nas chlapanie to najlepsza zabawa :-) biedny tata czasem ma całe mokre spodnie od tych Adasiowych wygibasów. Śmiać mi się chce bo Adaś jak normalnie pracuje nogami i rękoma tak w wanience rączki zapobiegawczo w pozycji " poddaje się". Nawet mu pokazywałam, że nimi też można chlapać ale na póki co bez rezultatu.;-):-)

Co do przewracania z z brzuszka na plecki -czasem się zdarzy. Adaś jest wtedy mocno zdziwiony.

u nas gilgotki na całym ciałku, całowanie po szyjce, przy kąpieli w dużej wannie to oglądanie kaczek jak pływają i gaworzenie do nich:-D i oczywiście kopanie nóżkami

Nasza Malutka w wanience też bardziej nóżkami,niż rączkami macha i też Tata cały mokry :-) :-):-):-)
A co do przewracania z brzuszka na plecki,to owszem zdarza Jej się,ale raczej tak "niechcący" :-):-):-)

reklama
nasza młoda od paru dni przekłada sobie grzechotkę z jednej ręki do drugiej a dziś zrobiła pierwszy fik mik z brzucha na plecy .. ogolnie gaduła.. rozwija się ok (po wizycie u neurologa byliśmy u psychologa w ramach programu wczesnego stymulowania niemowlaka czy jakoś tak - zapisali nas też do logopedy heheh :-) beka dawno tak nie miałam zeby w przychodni sami proponowali :-)

Do góry