reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój kwietniowych maluszków-Relacje z wizyt u lekarza.

My dzisiaj też po WZW B, Franek był bardzo dzielny, raz tylko kwęknął ale dostał grzechotkę w rękę i się uśmiechnął.

Phelania to Franek lepszy sumo od Marcela ;-) waży 10.180 kg :-D i ma 75cm :-)

reklama
dominiczka-ta waga to troszke sie ciesze a troszke sie boje:-(Marceli nie moze miec nadwagi ze wzgledu na nerke ,bo odrazu przypałeta sie nadcisnienie tetnicze a to jest niepotrzebne , a co mnie przeraza to on uwielbia jesc skonczy 260ml mleka i za 1h mi pelza do talerza i ryk taki jakby go obdzierali ze skory i wez tu badz madry,jak bedzie mial moje geny to niestety moze miec predyspozycje,Alan ma po tacie przemiane 5razy dziennie kupa i wszystko gra:pPP

U nas to chyba Franek się tak cycem utuczył bo sobie nie żałuje, choć na starcie był większy od Marcela (4360g). Ale córka moja też była duża a teraz coraz to chudsza, spodnie co rok temu były dobre w tym roku za luźne w pasie i krótkie nogawki :sorry:
co do Marcela zobaczysz ze zacznie chodzić to spadnie z wagi. Przecież nie będziesz go odchudzać;-)
aaa no i sporo zjada o raz chyba co? u nas cyc wiec porównania nie mam ale z innych rzeczy to np. słoiczek owoców+kleik kukurydziany na 60ml mleka albo któryś z dużych (190g) słoiczków owocowych z dodatkiem z hippa.

A ja się pochwalę. Dominisia dogoniła ruchowo i tym samym zakończymy rehabilitację. Jeszcze tylko wizyta kontrolna u lekarza w grudniu:-)

wiosna- u nas to króluje od jakiś dwóch tygodni, i właśnie jak piszesz najczęściej jak się cieszy- nawet uśmiechy do lustra są z językiem na górze :-D
a nasza dziecina zaczęła tak śmiesznie chrumkać nosem, jak prosiaczek :-)

reklama
Do góry