reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj naszych maluszkow

reklama
Ja zaraz idę myć rączki po całowanku, a czasem nawet nie, ale przecież go nie ośliniam:-D I tak ma nasze zarazki, są wszędzie;) A nikt inny za rączki się nie bierze! No teściowa ale ją widzimy rzadko i zaraz potem biegniemy myć:-D

UWAGA! MIesio prawie umie nałożyć na patyk kółko!!

Ja się zastanawiam, czy moja ciocia nie będzie próbowała. No ale cóż, najwyżej uzna nas za świry ;-)

Aestima, zaraz Miesio zacznie nakładać i zdejmować, i nakładać, i zdejmować... :-) Swoją drogą, zastanawiam się, co w tym takiego fajnego - ale kojarzę, że sama się tym jarałam strasznie :-p

kurcze, super mu idzie i z piramidką i z klukami:happy: Mrsmoon i dziewczyny- macie jeszcze tego typu zabawki?? Oprócz sortera i przybijaka- mamy:) Zapodajcie parę linków;)

taką średnią, nie całkiem małą, tej dużej nie lubi, bo widział u innych, w gościach. no i kubeczki tylko jako kapelusiki:))

A u nas rozwojowy szał ciał:-D Normalnie opanował dziś TYLE nowych umiejętności- i to chory, z gorączką- że PĘKAM wprost z dumy!!:tak::-)
1. Kulki- do perfekcji!
2. piramida- z małą pomocą mamy;)
3. daj i brawo umiał już od dawna, ale tylko jak mu się chciało akurat- dziś za każdym razem reagował. a jak komicznie bije sobie sam brawo jak mu się uda kulkę puścić- i patrzy czy ja aby na pewno też biję mu brawo:-D
4. zaczął próbować stawiać pierwsze kroczki- trzymając się mnie. dotychczas tylko stał, ewentualnie chodził dostawnym przy kanapie.

jestem happy:happy:

reklama
Aestima gratki dla Miesia :-)

a mój sie rozgaduje na maksa :-)
od zlotu zaczął mówić : nie, mama, a dziś zaczął mówić: tak :-)
ja mówię tak Mateuszku tak to zrobimy a on: tak, tak
ja w śmiech a on też i jeszcze raz:tak, tak :-)

Do góry