reklama
Aestima
Fanka BB :)
Ja zaraz idę myć rączki po całowanku, a czasem nawet nie, ale przecież go nie ośliniam
I tak ma nasze zarazki, są wszędzie
A nikt inny za rączki się nie bierze! No teściowa ale ją widzimy rzadko i zaraz potem biegniemy myć
UWAGA! MIesio prawie umie nałożyć na patyk kółko!!

UWAGA! MIesio prawie umie nałożyć na patyk kółko!!
Ja się zastanawiam, czy moja ciocia nie będzie próbowała. No ale cóż, najwyżej uzna nas za świry ;-)
Aestima, zaraz Miesio zacznie nakładać i zdejmować, i nakładać, i zdejmować... :-) Swoją drogą, zastanawiam się, co w tym takiego fajnego - ale kojarzę, że sama się tym jarałam strasznie
Aestima, zaraz Miesio zacznie nakładać i zdejmować, i nakładać, i zdejmować... :-) Swoją drogą, zastanawiam się, co w tym takiego fajnego - ale kojarzę, że sama się tym jarałam strasznie

Aestima
Fanka BB :)
A u nas rozwojowy szał ciał
Normalnie opanował dziś TYLE nowych umiejętności- i to chory, z gorączką- że PĘKAM wprost z dumy!!
:-)
1. Kulki- do perfekcji!
2. piramida- z małą pomocą mamy
3. daj i brawo umiał już od dawna, ale tylko jak mu się chciało akurat- dziś za każdym razem reagował. a jak komicznie bije sobie sam brawo jak mu się uda kulkę puścić- i patrzy czy ja aby na pewno też biję mu brawo
4. zaczął próbować stawiać pierwsze kroczki- trzymając się mnie. dotychczas tylko stał, ewentualnie chodził dostawnym przy kanapie.
jestem happy

1. Kulki- do perfekcji!
2. piramida- z małą pomocą mamy
3. daj i brawo umiał już od dawna, ale tylko jak mu się chciało akurat- dziś za każdym razem reagował. a jak komicznie bije sobie sam brawo jak mu się uda kulkę puścić- i patrzy czy ja aby na pewno też biję mu brawo

4. zaczął próbować stawiać pierwsze kroczki- trzymając się mnie. dotychczas tylko stał, ewentualnie chodził dostawnym przy kanapie.
jestem happy

reklama
Aestima gratki dla Miesia :-)
a mój sie rozgaduje na maksa :-)
od zlotu zaczął mówić : nie, mama, a dziś zaczął mówić: tak :-)
ja mówię tak Mateuszku tak to zrobimy a on: tak, tak
ja w śmiech a on też i jeszcze raz:tak, tak :-)
a mój sie rozgaduje na maksa :-)
od zlotu zaczął mówić : nie, mama, a dziś zaczął mówić: tak :-)
ja mówię tak Mateuszku tak to zrobimy a on: tak, tak
ja w śmiech a on też i jeszcze raz:tak, tak :-)
Podziel się: