reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Silva ja bym może pojedynczych kroczków nie nazywała chodzeniem, ale przejście całego pokoju już na pewno :) gratuluję!

a filmik "boski", kurcze muszę się nauczyć na youtube wrzucać to Wam też pokażę ;)

reklama
Kochane my tu żadko wpadamy już :zawstydzona/y:, ale musze sie podzielić radośćią, bo Hanka zrobiła wczoraj pierwsze 4 kroczki :tak:
Pięknie rozróznia zwierzątka i robi hał hał, koko, muuu, chrum chrum, kic kic, wciąga powietrze jak zobaczy kwiatka i generalnie jest bardzo komunikatywna i rozgadana, ani śladu po początkowych kłopotach jedynie mega marudzenie zostało ;-)

Buziaki dla wszystkich maluszków i cudnych mamusiek

icak - gratulacje:) Hanulka rzeczywiście niezła gaduła. Szymek na etapie mama, tata, baba, dada. Za to paluchem sporo rzeczy potrafi pokazać prawidłowo:)

Za to moj nic prawie nie mowi, cos tam sobie dziamoli po swojemu i podspiewuje, ale jakos mnie to specjalnie nie martwi, wystarczy mi Elena, ktorej sie paszczenka zamyka tylko jak spi. :-D:-D:-D

Edi jaki dzielny chłopczyk :-) ekstra
nam jeszcze do tego daleko, Mati nie ma czasu na nocnik musi biegać wokoło (dosłownie z gołym tyłkiem) ale siądzie na 5 sek w porywach do 10:baffled:

reklama
To ja sie pochwale, ze u nas prawie codziennie uda mu sie zrobic kupe do nocnika (czasami nawet dwa razy). Sadzam go rano jak wroce z pracy i wieczorem przed kapiela i zawsze cos tam zostawi :-D Szczegolnie cieszy mnie, ze wie do czego sluzy nocnik - jak tylko zrobi to wstaje (musze uwazac aby nie przewrocil).

Do góry