reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
pięknie Pszczoła maluje:-)
Alka jak dorwie coś podobnego do długopisu to nie rysuje a pisze:-p zawsze jest to A albo 2:-p

Pszczółko- Ty zdolniacha jesteś w każdej dziedzinie:tak::-)

Dominique a czym te farbki się różnia od normalnych??

a moje dziecko ma zakaz podsuwania krzeseł kuchennych do bladu, po dwóch dniach walki w koncu zrozumiała:-)za to przywlekła swoje krzesełko z pokoju i podstawiła pod blad:baffled::dry:
a teraz z dziedziny "dzieci małpuja rodziców"( troche wstyd o tym pisac no ale napisze)
Krzysiek pali na balkonie a mała zawsze stoi za oknem i do niego puka itp. dzis wywlekła papierosa z jego kurtki i dosłownie trzymała "prawidłowo" w raczce i udawała ze wypuszcza dym:szok::baffled::confused::no: niezły postep wychowawczy , nie ma co:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a dzis w ramach pobudki dostałam ksiazeczka w łuk brwiowy..efekt- rozcieta skóra:baffled:jakby nie mogła starym sposobem mnie obudzić - ciagnac za powieke lub rzesy:-p

Dominique, masz wszechstronnie uzdlonione dziecko :tak: Genialna jest ta Twoja cora! :tak:Rysunki piekne, a wielorybow takich to nawet jak bym nie narysowala ;-):-)
Podalabys link do tych farbek do malowania placami? Bylabym wdzieczna :tak::-)

Mada, to widze, ze obie jestesmy "kontuzjowane" ;-) Bo ja mam siniaka na luku brwiowym jak mi Sara w nocy przywalila szerokim dnem tej profilowanej butelki, ktora na moje nieszczescie byla prawie pelna :baffled::-p
A z historii o malpowaniu rodzicow to u nas tez nie ma sie czym chwalic, bo Sara potrafi zrobic "zdrowko" butelka o np.szklanke z piwem :-p, no i wie jak sie puszke otwiera - jeszcze troche wiecej sily i bez problemu to zrobi :baffled:

Bedytka, nie mow, ze Ala potrafi napisac literke A i cyfre 2! :szok: Wow! Gratulacje! :tak::-)

Mój Kubuś bedzie chyba leworeczny bo wszystko bierze do lewej rączki nawet jak rysuje to trzywa w lewej . Ale ponoc dzieci leworeczne sa zdolniejsze . I dlatego rozumiem czego on w wieku 11 misięcy potrafił układac wielkie budowle z klocków zupełnie sam

reklama
Hajduga, to czy dziecko bedzie prawo czy leworeczne wyjdzie dopiero pozniej. Duzo zalezy do tego czy np. jedno z rodzicow jest leworeczne :tak:Sara w tej chwili tez wiekszosc rzeczy robi lewa raczka, ale ona ma predyspozycje do tego, bo i ja i T. w trzymaniu sztucow jestesmy "mankutami", moja mama jest troche prawo i troche leworeczna, a moja siostra calkowicie leworeczna :-p

Do góry