reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

Dominiqu - jestem w szoku, moja nadal po swojemy gaworzy i ogólnie sie zblokowała w mowie, nadal mama taka, kotek, kopa, papa, baba, dziadzia, da, nie, tak. Już na wszystkie sposoby próbuję ją uczyć wiązania wyrazów ale jakoś nie bardzo ją to interesuje. Dominiqu gratuluje zdolniachy. :tak::tak::tak: a z tym gogonem to mnie powaliła :-D:-D:-D

reklama
hehhe sikanie gogonem swietne!!! heehhehehehhe :D:D:D

i ja popieram Ipaneme poogladalabym i ja poogladalabym i posluchala tych gadulczkow malych!
nagrywajcie dziewczyny i pokazujcie!:D

Ten watek jest teraz najlepszy! :-D:-D:-D

Mada, koniecznie zrob Ami zdjecie! :-D:-D

A Pszczola to mnie w ogole rozlozyla na lopatki. :-D:-D:-D

no jestem bardzo zadowolona z nowych dobrych manier Szantusi :d do tej pory ladnie mowila Dziekuje za kazdym razem jak jej cos podalismy a teraz dodatkowo ldnie mowi prosze/posze jak cos nam podaje :D:D:D

poza tym! hehe dzis jej zaspiewalam kilka razy Wlazl kotek na plotek i mruga... i ja tu nagle slucham co ona spiewa a ona slicznie "wlazl kotek na plotek i mruga" dalej chyba nie pamieta :D
normalnie szok :d bo malo ze bardzo wyraznie slowka to jeszcze melodia! :D

wczesniej probowala cos tam wymodzic z ang. piosenkami ale nie zapamietywala :D

Szantunia gratulacje. Razem z pszczółką stanowicie prym w rozgadanych sierpniówkach :)
Ja własnie wywalam na serwer filmik z Baczkiem jak uda mi się skompresować do mniejszych rozmiarów to podam do ściągania :)

reklama
Dominique-:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ten kawałek piosenki mnie rozłozył a Ty piszesz że Pszczoła cała spiewa:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja sie kłaniam nisko i gratuluje tak zdolnego dziecka:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja to za 3 lata chyba bedzie tak śpiewać:-:)-:)-:)-:)-(czy ja powinnam sie martwić??? u nas nadal mama,pa, ba i jakies inne dziwne dzwieki:no::no::no::no:

Oliwka- słodziacha jak sie patrzy:-):-):-)

Do góry