redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
wielkie brawa dla szybko rozwijajacych sie maluszkow

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Tylko, ze jak pewnego dnia uda sie jej calkiem wyspinac to spadnie na podloge
Wczoraj juz prawie jej sie udalo 
W rogu skubaniec tak sie umie podniesc i podciagnac, ze jeszcze chwila i przelozy obie nogi 

mała zawsze jak nalewam wode do brodzika to stoi , patrzy i sika na podłoge , wiec wczoraj posadzilismy ja koło brodzika na nocniku, posiedziala chwilke, wstała i nasikała na podłoge![]()

Widac lanie na podloge bardziej jej pasuje 

a moja sika do wanienki 

. Na nocniczku ładnie siedzi i robi kupki. A dziś jak nalewałam małej wody do wanny to zauważyłam że skubaniec sama sobie włączyła wagę, odczekała aż się pojawi zero a następnie obiema stópkami na nią stanęła. Pewnie stwierdziła że od małego musi sobie wagę kontrolować
Oczywiście strasznie była z siebie przy tym zadowolona

wg. babci K.