reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

Brawa Juleczko!!!!! :D a z tymi Alami to faktycznie smiesznie hihi ;d same Ale :D

bedytko haha rozbroilas mnie ostatnimpostem :D:D:D no ale hehe z drugiej strony to co.. podobaja sie coreczce Twoje nozki to i to powiedziala:p

reklama
aaa... no i śmiesznie, bo po spotkaniu z agąmoniką i jej alą, na wszystkie dzieci w wózkach woła ala:-D
:-D:laugh2::-D Juleczko słodka jesteś:laugh2:

Gratulacje dla Alutki:-)

Moja Alcia też z dnia na dzień coraz więcej mówi, ostatnie nowe słowa to "dzi" (drzwi), "pada desc" (pada deszcz), "źuś" (już), "te" (chce), "posie" (proszę), "dziadzia" (dziadek), ale ulubione jest "ne" (nie):cool2::rolleyes:

Nie wiem czy to dobry watek ale napisze dziś nowy pomysł mojej córy.

Dzis rano wstała i grasowała jeszcze w pidżamach po domu. Tatuś poszedł robić śniadanie a córcia oglądała bajeczkę. Po 10 minutach przychodzi do tatusia , cała usmarowana czymś brązowym i jeszcze kawałek w ręku niesie aby tata powąchał. Chyba już się domyślacie.... Zrobiła kopę i wsadziła sobie rękę w pieluchę i całą pidżamę i brzuszko sobie tym wysmarowała i jeszcze przyniosła tatusiowi do powąchania........

Nie wiem czy to dobry watek ale napisze dziś nowy pomysł mojej córy.

Dzis rano wstała i grasowała jeszcze w pidżamach po domu. Tatuś poszedł robić śniadanie a córcia oglądała bajeczkę. Po 10 minutach przychodzi do tatusia , cała usmarowana czymś brązowym i jeszcze kawałek w ręku niesie aby tata powąchał. Chyba już się domyślacie.... Zrobiła kopę i wsadziła sobie rękę w pieluchę i całą pidżamę i brzuszko sobie tym wysmarowała i jeszcze przyniosła tatusiowi do powąchania........
hihihihih sprytna dziewczyna, do taty poszła:-p
Alka co dzień jedno słówko dodaje do swojego repertuaru, przedwczoraj było kółko, teraz wszystko co okrągłe to kółko, basen...itp., rzodkiewka na kanapce też:-p a dzisiaj próbowała mówić naleśniki , udało jej się tylko "kiki", ale najlepiej mówi na Michalinę, zdrabniamy na nią Misia, no to Alka "Sisia";-)

no dobra, stało się ;-) Piotrek zaczął w końcu mówić mama i tata :-) i teraz na okrągło jest tata tata tata albo mama mama mama.

no dzieciaki szaleją z postępami:tak:

leyna- brawa dla piotrusia:tak:

majka- :-D:-D:-D

agamonika- no z ale to już można sobie pogadać:-)

haha no to moja mala zaczela tez uzywac slowek i zdan ktorych nie powinna :D nie wiem kiedy i jak to zlaapala bo u nas w domu sie nie mowi.. ale chyba cos czuje ze z tv.. :/
nagle slysze a ta wykrzyknela "what the hell!" a ja zamiast zareagowac jakos inaczej ihi to wybuchnelam smiechem.. no to ta zaczela powtarzac i powtarzac:D
no i co tu poradzic hihihi :D

reklama
majka no poprostu bomba,juz widzę mine tatusia:-D
moja ewka nie chce wogóle mówic,jest wyjatkowo leniwa ,ja to mówie ze ona stwierdziła ze z debilami to nie ma oczym gadac.jak sie ktoś inteligentny pojawi to sie łaskawie odezwie.;-):-D
tylo mama,tata,myj myj i am am:no:

Do góry