reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

No i widze, ze guzy i poobijane kolana beda Sarze towarzyszyc nieustannie - wczoraj w ciagu godziny najpierw biegala, przewrocila sie i rozwalila sobie kolano, a pozniej przepadla przez kraweznik i zdarla brode o kamienie okalajace skalniaczek :baffled:
no niestety teraz już tak będzie:tak: Aluta też całe nogi posiniaczone, grube rajtuzy do sukienki trza zakładać:-p

reklama
No ja mysle ;-):-) chociaz Sara to teraz siniaki ma przede wszystkim na twarzy, wiec trudniej je ukryc :-p niedlugo chyba dermablend chyba w ruch pojdzie ;-):-)

O, Pszczola tez od czasu do czasu jakas "sliwe" na policzku czy czole zaliczy:baffled::tak:, np. przez skakanie po lozku i wpadniecie na sciane:baffled:, albo upadek na podloge z krzeslem biurowym:baffled::angry: (to dzisiaj akurat:dry:), ech... na nogach siniaki to juz standard:baffled:

O, Pszczola tez od czasu do czasu jakas "sliwe" na policzku czy czole zaliczy:baffled::tak:, np. przez skakanie po lozku i wpadniecie na sciane:baffled:, albo upadek na podloge z krzeslem biurowym:baffled::angry: (to dzisiaj akurat:dry:), ech... na nogach siniaki to juz standard:baffled:
Moze byc tylko gorzej niestety :baffled:;-)Taki "blogi stan" pewnie potrwa do jakiegos 15 roku zycia :-p;-)
Ja tez non stop rozwalone kolana i lokcie mialam :-p

Bedytko, oj, rozne rzeczy powoduja u mojego dziecka skazy na twarzy ;-) Upadek na kamienie przy skalniaku, nabicie sie na zab psa ciotki przy okazji wspolnej zabawy, upadek z krzesla, uderzenie o kant stolu itd. :baffled::-p

ufff...to nie tylko moje dziecko wygląda jakby wpadła między stado słoni:-p
ostatnio miała sińca na policzku a ja myślałam że to brudne i chciałam usilnie wytrzeć chusteczką bo akurat byłyśmy na dworze , zaskoczyłam ze to siniec dopiero po kąpieli:sorry2:
kolana poobdzierane non stop, jedno sie nie zagoi a już rozwalone to samo miejsce
...i chyba Ami sie już przyzwyczaiła bo nawet krew lejąca sie ciurkiem już na niej nie robi wrażenia:baffled:

ostatnio miała sińca na policzku a ja myślałam że to brudne i chciałam usilnie wytrzeć chusteczką bo akurat byłyśmy na dworze , zaskoczyłam ze to siniec dopiero po kąpieli:sorry2:
mój młodszy brat tak się opalał szybko, że koło maja miał już czarne dłonie i twarz, a mama go codziennie chciała "doszorować" zawsze się z niej nabijaliśmy:-):-):-)

reklama
Ja tez bylam ostatnio pewna, ze Sara ma na policzku brud, a pozniej w kapieli okazalo sie, ze to sinior :-p
Na szczescie (odpukac) buzke ma juz "czysta" ;-)

Do góry