reklama

Ruchy dzidzisiów

Ale fajnie Karoo! Moje male cos spokojnie siedzi dalej :) Tzn. daje o sobie znac wieczorami, troszke w ciagu dnia i akuat dzisiaj rano kilka razy, ale jakos niespecjalnie mocne sa te ruchy...

reklama
sandra miałysmy tak :) nie martw się, z dzidzia jest wszystko w porządku, tylko może tak się ułożyła, że nie czuć jej ruchów. Co wcale nie oznacza, że się nie rusza, zapewniam Cię :)

Powiem Ci od kiedy czuję regularne ruchy dzidzi. Dokładnie od 25 marca czyli 21 tc i 1 dz. Od tej soboty dziiiza urządza seanse co wieczór jak się położę spać - dość energiczne ruchy oraz zaraz po przebudzeniu - takie lekkie szturchanie jakby chciało powiedzieć "matka rusz się i idź coś zjeść bom głodne" :)
Wcześniej bywały kilkudniowe przerwy między działalnością bobasa.

Dzieki Leyna. Mam nadzieje, ze jeszcze troszke i malenstwo zacznie dawac mi popalic...Bo juz nie moge sie doczekac. Nigdy nie bylam taka przewrazliwiona jak teraz. Jakies "schizy" mam na tym punkcie.

Karoo, czas leci...Dopiero pamietam, ze mowilam, ze jestem w 7 tygodniu, a teraz juz prawie polowa... Fajnie, ze Twoj maluszek dokazuje! A moje male przez caly dzien cisza :(

Ja tez juz czuje regularne ruchy choc wczesniej bywalo inaczej. wczoraj moje dzidzi mnie tak rozsmieszylo...postanowilam je wyczuc skoro nic sie nie odzywa no i udalo sie...a ono za to ze przeszkadzam sprzedalo mi 2 kopniaki...mysli sobie..."co bedziesz mi przeszkadzac w spaniu", ale sie usmialam

Sandra, a moze to jego charakter sie objawia? Taki maly przekornik? Poczeka, naprawde. Dwa tygodnie to duza roznica w ciazy uwierz mi. Zobaczysz lada dzien bedziesz cieszyla sie codziennie, a nadejdzie tak dzien, ze bedziesz chciala, aby dzidzius przestal kopac bo stanie sie to dotkliwe...

reklama
Wiem Joas, wiem, ale jestem juz bardzo niecierpliwa no i czasami wyobrazam sobie oczywiscie najgorsze - idiotka ze mnie :)
W koncu jeszcze leci mi 20 tydzien, wiec moze za kilka dni zaczne czuc cos wiecej i bardziej regularnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry