mada78
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dziękuje kochane za słowa otuchy ale jak tak czytam że jedną kopneło, druga czuje bulgotanie to znowu wyczekuje mojego, dziś rano mąż mi powiedział ze śniło mu się że maleństwo mnie kopneło no to ja znowu w płacz!13 kwietnia idziemy na usg i będziemy słuchać serduszka i badać maleństwo dokładnie (to genetyczne), tłumacze sobie że nie czuje brzdąca bo brzuch jest nie za duży itp.Ja nie mogę wieszać prania , nadmiernie się ruszać itp. bo ostatnio po myciu okien(nie wiedziałam że to takie niebezpieczne) wylądowałam w szpitalu bo się szyjka macicy otwarła, wystraszyłam się okropnie i teraz zanim coś zrobie to 3 razy się zastanowię.Biorę Dupfastin, wiecie może czy może zaszkodzić dzidzi, lekarz zapewnia że nie ale co może mi powiedzieć innego.
Ale słoneczko pięknie świci więc zabieram maleństwo na króciutki spacerek, troche jestem przeziębiona i jeżeli macie jakieś metody leczenia naturalnego to proszę o wskazówki (bez lekarstw)
Pozdrawiam
Ale słoneczko pięknie świci więc zabieram maleństwo na króciutki spacerek, troche jestem przeziębiona i jeżeli macie jakieś metody leczenia naturalnego to proszę o wskazówki (bez lekarstw)
Pozdrawiam