Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bo powiem szczerze, ze tez bym sie gdzies wybrala Tylko, ze bede na L4 od czerwca, wiec nie wiem czy ryzykowac jakims wyjazdem w razie kontroli z ZUS'u
My w maju lecimy samolotem do Francji - tez juz nie mam obaw
w lipcu chcemy jechac nad morze autkiem , a przedwakacjami tez pewnie sobie zrobimy par wypadow ;D i tez bez obaw ;D wiec jesli nie masz przeciwskazan to czemu nie ;D
Dzieki Joas, dobrze wiedziec. Bo to moje L4 to bedzie takie wiesz No chyba, ze na prawde zaczne sie zle czuc. Chce poprostu odpoczac sobie, przygotowac sie do tej waznej chwili itd. No i musimy z Moim sypialnie wyremontowac, bo na poczatek tam chce wstawic lozeczko.
Silunia, w jaki region Francji lecicie? Pewnie w rodzinne strony Twojego Ukochanego, co? Musze namowic Mojego na jakis maly wypad, bo zwariowac mozna przez ta szara rzeczywistosc