reklama

Ruchy dzidzisiów

reklama
No własnie ja tam tez nie czuje jeszcze konkretnych kopniakow... tylko jakies tam bulgotanie ale nie panikuje bo i po co na ostatniej wizycie słyszałam serduszko dzidzi wali jak szalone a za tydzien zobacze ja na usg ..wiec zobaczymy co ona tam wyprawia... mąz mnie pociesza, ze to spokojna dziewczynka i dlatego nie kopie hehe

Moje od 2 dni jest bardzo grzeczniutkie, tylko takie delikatne bulgotanie czuje co jakis czas po kilka sekund...Tylko raz, wtedy 3 dni temu tak zaszalalo :) Wiec czekam z niecierpliwoscia...

Witaj, mada78! :)

W Gdyni od kilku godzin też pada, może nie strasznie, ale spać mi się chce i tak okropnie ;)

Mój dzidziol właśnie się uaktywnił. Byłam dziś na dłuższym spacerku (jak jeszcze słońce świeciło) i pewnie się wyspał od kołysania, to teraz będzie mi atrakcji dostarczał ;)

Cholera jasna, a moj dzisiaj znowu praktycznie nic...Jakies dwa pstrykniecia w ciagu dnia i tyle...Nie znacie jakiegos sposobu na wymuszenie tych wyczekiwanych ruchow?:))

Mój zaczyna się ruszać, jak się troche poschylam, np. kiedy wyjmuję pranie z pralki albo wieszam i w trakcie schylam się do miski, a potem się położę, a raczej ułożę się w pozycji półleżącej z nogami wyżej. Od razu daje mi kopa (i to nie jednego), obrażony pewnie, że go matka chciała zgnieść ;)

Hej!

To sie nazywa syndrom zatrzymanego autobusu: ludzie ruszaja sie w autobusie najbardziej jak autobus sie zatrzyma, a dziecko jak mama po intensywnym ruszaniu sie polozy. A jak jeszcze cos wypijesz lub przekasisz to istne szalenstwo...

Witaj mada 78 :)

Jesli chodzi o ruchy to tak bardzo o tym nie mysl...ja tez dopiero od niedawna poczulam tak naprawde.

dzis mialam kolosa o godz 19...totalna przesada...wrocilam do domu rodzicow o 20.30...moj mezczyzna u nas w domku...troche mi smutno bo sie przyzwyczailam, ale do jutra wytrzymam.
ale ja nie o tym...przed kolosem dzidzia dala znac o sobie....caly cas kopala...chyba dlatego ze troche bylam zdenerwowana

reklama
Moje male wczoraj wieczorem jak lezalam i ogladalam film troszke sie poruszalo, a dzisiaj jeszcze nic...Uaktywnia sie wieczorem, wiec musze poczekac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry