reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ruchy dzidziusia

tak a`propos ruchów naszych dzieciaczków - ciekawe kiedy my będziemy obserwować takie harce :-D
[video]http://www.kciuk.pl/Ciaza-Chyba-obca-forma-zycia-a32291[/video]

Moja córcia co prawda jest coraz bardziej ruchliwa, ale dalej tylko wtedy jak nikt na brzuch nie patrzy :-)

reklama
ale sie teraz usmialam:):-Daz mnie brzuch boli:) to my takie cus zobaczymy?????????????????????pierwszy raz widzialam cus takiego!!!!!!!!!!! jak z aliena!:-D:-):-D

Mój eMek to wyglądał na trochę przerażonego jak mu to pokazałam :-) Hahaha, i pomyśleć, że w tej chwili jeszcze musi wyczekiwać choćby najmniejszego kopniaczka :-D

Pabella- normalnie mi szczeka opadła po tym filmiku!!!!!!!! To robiło jedno dziecko????? O matko to mnie moje dwie lale potargają. Ja już widzę czasem jakąś nogę czy głowę ale aż tak brzuszka mi jeszcze nie deformują!! Zaczynam się bać o swoja psychikę i brzuszek:):)

nawet widać kształt dzidziusia momentami. ^^ Mój Maksiu chyba będzie podobnie szalał, no chyba, że będzie małym słonikiem i miejsca mu nie starczy na takie figle D;

Super filmik :D Koniecznie musimy też taki sobie zrobić!!
Ale jeszcze nie teraz, bo teraz to młody jest zbyt złośliwy i trzeba naprawdę swoje wyczekać, żeby jego harce zobaczyć ;)

Dzisiaj się trochę martwiłam po tej dziwnej nocy, co ja sapałam przez sen a on fikał jak dzik.. Właściwie do 7ej rano szalał sobie, a potem cisza i ledwie kilka razy w ciągu dnia się wyprężył.. Jeszcze godzinę temu gotowa byłam jechać na pogotowie, bo ani pyszna kolacja, ani czekoladka, ani stukanie taty do brzuszka nic nie dało.. Dopiero teraz, od jakichś 15 minut jest szał :D Ufffffffff jak mi ulżyło :D

Może coś z tą pogodą jest nie tak, bo moja też niechętnie się rusza. Wczoraj jako tako a dziś rano nic (zwykle koło 10ej ożywa), po obiedzie też nic. Aż się wystraszyłam że może przez to, że spałam trochę na prawym boku to może coś jej się stało, że ją przygniotłam, nie daj Boże udusiłam czy co :szok: Ale pojechaliśmy do siostry M. i podczas oglądania tam filmu wreszcie się leniwiec ruszył!! Uff co za ulga że nic jej nie jest... :happy:

znam te ataki paniki moj to jak sie rusz to na maxa a jak mu sie nie chce to za cholere go nie zmotywujesz:) a ja sie wtedy denerwuje ze mu cos zrobilam tak jak barbra ze go moze bokiem przygniotlam ale potem cyk i fiknal:):-)

reklama
no ja się dziś uśmiałam z tego mojego synka;) Normalnie jak chodzę to go nie czuję, tzn nie czuję, żeby się jakoś ruszał, więc myślę, że może go moje chodzenia kołysze i usypia. A dziś spadło duuuużżżooo śniegu, a ja rano musiałam wyjść z psem i pójść do przychodni. Tak mi ten śnieg humor poprawił i w ogóle jakoś mi dziś tak dobrze, że młody szalał dziś nawet w trakcie spaceru:>chyba mu się też śnieg spodobał:)

Do góry