• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ruchy dzidziusia

Katjusza nie moge popłakałam sie oplułam komputer obudziłam swoim śmiechem ojca który stwierdził żem jestem nienormalna bo śmieje sie do kompa jak głupi do sera masz u mnie nobla!

reklama
wiecie a ja juz dwa dni z rzędu usłyszałam z brzusia dziwne odgłosy...odgłosy takiego jakby bulgotania...można by przyrównać do przewracania się czegoś w żołądku(ale te odgłosy nie były z mojego żołądka!) albo pierdzenia małego w wody płodowe:-D ale czy to jest w ogóle możliwe?

hehehe futrzakowa ale się uśmiałam :-D nie mam pojęcia, czy takie coś jest możliwe, ale ja ostatnio zaobserwowałam też dziwne odgłosy, takie jakby 'burczenie' w brzuchu, ale takie jakby inne, nie moje..? też byłam ciekawa co to..

Moja mała ma chyba adhd :-) wierciocha się całe dnie :-) już się nie ukrywa, tylko śmiało wypina pupcie, stópke i pokazuje wszystkim jaka jest sprytna ;-)

ja tez takie bulgotanie czasem czuje lub slysze i wiem ze to nie moj brzuch wiec to musi byc maly:) a wogole to moj brzuch to taki jakis nieformatowy teraz czasami, bo maly jak lezy to mam taki jakby trojkat jak mi sie dupka wypnie pod zebrem na gorze po prawej a nogami wykopy cwiczy po lewej:) i caly brzuch mi potem albo na prawo idzie albo na lewo:-D:-D heeh smieszne jak to wyglada jak mi wywala sie na jakas strone :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry