reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ruchy, kopniaczki, czkawka itp - czyli co się dzieje w naszych brzuszkach

Hanuś moja malutka też kręci się jak na karuzeli :-D Wszędzie już ją czułam. Wczoraj to takie popisy dawała i nawet w nocy szalał. Dzisiaj rano to tylko troszeczkę kopała bo pewnie się zmęczyła tymi wczorajszymi wybrykami ;-)
Mężuś jak widzi mój brzuszek to nadziwić się nie może :-D

reklama
Witam. U mnie mała sobie gra ze mna w jakąś gre bo jest dzień ze cały czas czuje ze sie rusza i kopie a na drugi dzień minimalnie ja czuje a wtedy sie juz denerwuje czy cos jej jest. Wczoraj tak mi robiła że ruszała sie troche pomimo tego ze próbowałam ja obudzic a ona nic za to dzisiaj od ranka jak tylko chwile usiąde do daje o sobie znac wiec niewiem w jaka gre ze mna gra.

Witam. Mój maluszek szalał w sobotę wieczorem i całą niedzielę. Widać było nawet przez obcisłą bluzkę:szok:. Upodobał sobie prawy bok. A wczoraj i dzisiaj nic:-(. No może pojedynczy kopniak. Więc czekam.

ja nieraz żeby zaczeło się ruszac to zjadam cos bardzo słodkiego lub pije mleko i od razu jest reakcja kopnikami po pęcheżu, choć nie zawsze to działa. ale przeważnie tak.

Izka_sz ja podobnie częstuję mojego maluszka czymś słodkim a on potem wyprawia że ho ho :-). Przyszły tatuś nakupił mi pełno takich słodkości do podjadania :happy2: ciekawe kiedy to mi się na wadze odbije, na razie 4kg:zawstydzona/y:

Ja wreszcie doczekałam się pierwszych ruchów:-)W niedzielę poczułam bardzo wyraźnie kopniaczki:happy2::happy2::happy2:

Antila, to świetnie że czujesz już maleństwo. Ja też w sumie niedawno poczułam Filipka:-), ale uczucie jest poprostu świetne :tak::tak::tak::tak::tak:

Moje kochane Listopadowe Mamusie, musze sie pochwalic :p Wczoraj bylam na drugim badaniu prenatalnym i ... mial byc chlopczyk, a w brzusiu jednak Julia :p jestem najszczesliwsza osoba na swiecie!

reklama
Do góry