słomiana_wdowa
Fanka BB :)
moje maleństwo dziś także spokojne dziś a wczoraj dawało czadu, może się zmęczyło? hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, że im bardziej ja jestem zmęczona tym bardziej on daje czadu w moim przypadku.
tak,tak to wszystko oczywiście jego winaWczoraj byłam strasznie zmęczona, więc położyłam się szybko do łóżka. Mój mąż zaczął mnie zaczepiać, więc powiedziałam mu, że nawet dziecko dało mi spokój. I co? I się obudziło i dało mi popalić. Ze spania nici. To wszystko przez T!

ach pewnie przesadzam jak zwykle...Wiolcia na prawde nie wiem, ale ruchu to tyle co 15 min spacerki z psem :Osłomiana_wdowo a może jesteś dużo w ruchu? A może malec korzysta z "normalnych" warunków i odpoczywa?? U mnie Mały też uaktywnia się o 10 i 23 ;-)