Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no proszę aż tyle ruchów ciekawe kiedy moja tak zacznie fikaćA mnie wczoraj po seksie dzidzia nie dała spać. Chyba z 25 ruchów naliczyłam lub nawet więcej. Mąż się denerwował że już 12 w nocy a ja go szturcham i przeżywam.
ach ten mój leniuszek jeden
no proszę aż tyle ruchów ciekawe kiedy moja tak zacznie fikać![]()
jak zaczęłam czuć ruchy to maksymalnie dwa w ciągu dnia naliczyłamach ten mój leniuszek jeden
![]()
bo się przestraszyłam. Jak już się położyłam, brzuch się rozluźnił i jak na zawołanie zaczeło się baraszkowanie.krolcia może faktycznie dlatego jest spokojnie bo dzieci zmieniły położenie i więcej tak miejsca mają na fikanieU mnie też jakby spokojniej:-(. Ze dwa dni temu poczułam silny ruch i teraz jakieś coś niby niby. To było takie uczucie jakby się dzidzia w inną stronę obróciła, może dlatego teraz mniej ruchów, może kończynami do wnętrza brzucha odwrócona, bo wcześniej smyrnięcia było czuć ewidentnie tylko z lewej strony, a teraz leciusie muśnięcia po całości(jak się skupię)
może mniej odczuwalne jest kopanie po kręgosłupie