reklama
Moja maleńka najbardziej bryka w porzę nocnej
i to tak się wierci, przeciąga jakby chciała przebić sie przez powłoki brzuszne i wyjść
ma też dziwne upodobanie do pchania się pod żebra tak jakby niżej miejsca nie było
i to tak się wierci, przeciąga jakby chciała przebić sie przez powłoki brzuszne i wyjść
ma też dziwne upodobanie do pchania się pod żebra tak jakby niżej miejsca nie było
ewwe
Fanka BB :)
ma też dziwne upodobanie do pchania się pod żebra tak jakby niżej miejsca nie było![]()
Szczęściara z Ciebie
mój Borysek ma niestety tendencje do pchania się w dół... i napierania i walenia mi po szyjce:/a to nie należy do najprzyjemniejszych...
ale nie powiem, bo wieczorową porą kopie jak najęty pod żebrami
agbar
Wczoraj dostałam ochrzan od męża za wsłuchiwanie się w ruchy małego. Bo miałam zapalone światło, bo przy okazji przygladałam się ruszającemu się brzuchowi. A mężulek śpioch straszny i światełko mu przeszkadzało. Ciekawe jak będzie, kiedy mały już się urodzi? Też będzie mu wszystko przeszkadzało? 
Elena
Grudniówka 2010
Wczoraj dostałam ochrzan od męża za wsłuchiwanie się w ruchy małego. Bo miałam zapalone światło, bo przy okazji przygladałam się ruszającemu się brzuchowi. A mężulek śpioch straszny i światełko mu przeszkadzało. Ciekawe jak będzie, kiedy mały już się urodzi? Też będzie mu wszystko przeszkadzało?![]()
A moze oszaleje na punkcie dziecka i będzie wstawać do niego co noc???
Mój chłopak powiedział ,ze jak będzie bardzo zmęczony lub szedł na rano do roboty to będzie spać w innym pokoju.
mamolka
Mój chłopak powiedział ,ze jak będzie bardzo zmęczony lub szedł na rano do roboty to będzie spać w innym pokoju.
hehehe
nie daj się Elena- bo się skończy tak, że on będzie ciągle zmęczony ew będzie miał rano do roboty
Tak się zastanawiam co to chłopy mają w głowach, że myślą, że my to tryskamy energią a oni taaaacy biedni bo do pracy muszą iść. Czy oni myślą że my to przesypiamy całe dnie i tylko w nocy musimy wstawać????
U mnie jak mąż wychodził do pracy ja to odbierałam jak dezercję z pola walki
Mój Fifi tez już wali jak najety. Ostatnio zarwałam nocek, to tak dal czadu he he..Ogólnie w mocy mnie nie budzi bo ja na relanium spie i wię jego tez to usypia niestety...Ostatnio puszczałam mu melodyjki z fona, takie dziecięce piosenki to prawie spadł mi z brzucha..Nie wiem tylko czy kopciał z radosci czy odwrotnie hi hi.
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
hehehe
nie daj się Elena- bo się skończy tak, że on będzie ciągle zmęczony ew będzie miał rano do roboty
Tak się zastanawiam co to chłopy mają w głowach, że myślą, że my to tryskamy energią a oni taaaacy biedni bo do pracy muszą iść. Czy oni myślą że my to przesypiamy całe dnie i tylko w nocy musimy wstawać????
U mnie jak mąż wychodził do pracy ja to odbierałam jak dezercję z pola walki![]()
moj maz niewazne gdzie spal, to i tak nie slyszal placzow dziecka - albo udawal