Podobne tematy
- Zamknięty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj i dzis zasmiewalam sie z mezem z mojego falujacego wokol pepka brzuszka, stwierdzilismy ze mala tanczy...czacze...albo taniec brzucha w rytm spiewu orientalnego tatusia. wspaniale uczucie...:-)

najgorzej jest rano i wieczorem, kiedy ja jeszcze smacznie chce spac a on nie i dawaj po żeberkach albo po pęcherzu...czasem to az krzycze z bólu...A mąż się się smieje,że rośnie kolejny piłkarz, jak tatuś....
Odstawia jakieś cyrki niemiłosierne - fikołki w zestawieniu z saltem czy coś w tym stylu
W każdym razie - boli jak cholera. Az sie boje pomyśleć co będzie dalej - bo zostały mi jeszcze prawie 3 miesiące