reklama

Ruchy naszych maluchów

Katamisz, ja czasami odczuwam ból, ale mój wilekolud też się pewnie nie mieści.i uparciuch wtyka mi nogę pod żebra z prawej strony- to czasami b. boli. Ale większość ruchów to sama przyjemność:))

reklama
No mój synek urodził się 59 cm długaśny-miał strasznie długie i chude nóżki!!Teraz na każdym usg lekarz mówi ,że ona też ma bardzo długie nogi...myślę ,że to to:tak:Bo zdarzają się muśnięcia delikatne czy smyrania w brzuchu ale są takie chwile ,że jest jej mało wygodnie w jakiejś pozycji i tak się wierci i kręci.Np czasem jak ma czkawkę i chyba denerwuje ją bo też potrafi mi dokopać z rozmachu...:szok: Mam nadzieję ,że jak się urodzi nie będzie mnie biła...:-D

Aestima masz rację z tą nogą pod żebrami :) Ja czasem rano wstaję jak po wielkim boju...kiedy śpię na prawym boku, Mały gdzieś się musi wkulać pod żebra. Na lewym nic a nic nie boli :) Ale i tak kocham te fikołki :)

ja czasem czuję, jak mi coś wkłada w kości biodrowe...albo pod żebra, trochę nieprzyjemne uczucie, ale nie boli, raczej trochę łaskocze, bo ja wszędzie mam łaskotki:tak:

aestima no Gracja też tłucze zwłaszcza podczas czkawki albo jak siedzę w aucie lub np przed laptopem-najwyrazniej jej nie wygodnie wtedy.Moja mała ma czkawkę w ciągu dnia ok 4-5 razy dziennie a ostatnio obudziłam się w nocy i też ją wyczaiłam jak skacze.Stąd tak często mnie tłucze...hhe

mrsmoon ja też czuję ją na kości biodrowej jak leżę na boku najczęściej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry