ja-zolza
Fanka BB :)
Matko, że tym małym grzybom jeszcze chce się wiercic, przecież oni tam nie mają już miejsca AT ALL !!
My powoli zaczynamy być przerażeni tym, co to może być po porodzie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Matko, że tym małym grzybom jeszcze chce się wiercic, przecież oni tam nie mają już miejsca AT ALL !!
Łeeee to u nas loozik...
Wczoraj to się tak mój stary zestresował, że chciał mnie na IP wiezc bo Ola się w ogóle nie ruszała od rana.. Ale położył się koło mnie i zaczął mój brzszek całowac i mówi "córciu, proszę daj małego kopniaczka tylko, żeby tatuś był spokojny, bo tatuś cię bardzo kocha i z mamusią martwią się, więc proszę mały kopniaczek, ale tak żeby mamusię nie bolało bo ona już i tak jest wykończona no kochanie zrób to dla mamusi i tatusia" i tak z 5 minut mówił do Olci więc mała najpierw się przeciągneła skromnie a potem dała kopniaczka i zaraz drugiego, znów sie przeciągnęła i poszła dalej spac
Więc mój T na to "uffff kochana córcia, ale powiem Ci, że ja chciałbym miec ją już na zewnątrz, po pierwsze bo nie mogę się jej doczekac a po drugie już nie mogę p atrzec jak Ty się męczysz" no i kurde jak tu takiego paskuda wstrętnego dziada nie kochac?! Mężulek mój na medal![]()
, mówi że zawsze stara się zasnąć przeze mną ale niestety nie zawsze mu to wychodzi, później to ma problem bo podobno ja wydaje odgłosy jak stary menel