Mythopoeia
Fanka BB :)
A co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne imię, jeśli będę miała drugą córkę to właśnie chciałabym dać jej Mia na imięMoja 4 miesieczna córka ma na imię Mia![]()
PiękneA co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia![]()
U córki w przedszkolu była Rozalia i jakoś miło mi się to imię z nią kojarzy.A co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia![]()
Rozalia jest urocza moim zdaniem. Mnie z takich rzadko spotykanych i kwiatowych imion podobało się Jaśmina. I tak myślałam że jakby mi trafiły córki to poszłabym chyba w motyw kwiatówA co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia![]()
Mi się Jaśmina też podobaRozalia jest urocza moim zdaniem. Mnie z takich rzadko spotykanych i kwiatowych imion podobało się Jaśmina. I tak myślałam że jakby mi trafiły córki to poszłabym chyba w motyw kwiatów![]()
Mój też na wiele kręcił nosem. Teraz jestem zakochana w Bruno, a jemu też się nie podoba.Mi się Jaśmina też podobaMi się generalnie wiele imion dla Dziewczynek podobało ale nie były na liście mojego męża
![]()
Może AlicjaJa ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
AureliaJa ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
Mi się podoba AdaJa ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi