reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
ja najczesciej uzywam maszynki kiedys depilatora, co jakis czas na wosk do kosmetyczki...ale generalnie po wszystkim mi włosy wrastają i jest niefajnie wiec jak dojrzeje i kase bede miec to zaszaleje i na laser se pójdę - przynajmniej okolice bikini bo z tym najwiecej kłopotów ja jestem niestety z tych mocno owłosionych...u nas nawet tak gdzie chodze do gina jest dermatolog kosmetyczny i raz w miesiacu robi zabiegi laserem

a co do facetów - ja mam odmienny gust bo nie lubie nagich klat - preferuje jak mozna sobie tak posmyrac po dywanie ;) chociaz szczerze mówiąc jakoś nigdy nie miałam mocno owłosionych facetów tak się jakos składało...

ja tez nie lubie całkowicie gołych klat...ale tez i zbytnio owłosionych:no:...Tak troszke...naturalniy "meszek" jest ok..przy pałce mozna - troche i trzeba przykosic:-D..choc moj z tych małoowłosionych:rofl2:

ale np. lubie jak ma taki 2-3 dniowy zarost na twarzy:tak:bardziej mesko ..tak "brutalniej" wyglada:-p:-)

a moje preferencji na klacie jak najbardziej owłosienie....a na dole najlepiej nic:) ale akurat mój chłop w tych sprawach nie musi nic zmieniać:)
facet bez włosów na klacie podoba mi się tylko na zdjciach:) a w realu to dla mnie taki atrybut niedojrzałości

A co do kosmetykow nawiazujac...Ostatnio dwa dni temu wieczorem robilam sobie frencza na pazurkach i zostawilam lakiery przy lozku...Budzi mnie mloda i smrod lakiero...PAtrze i kuzwa wlasnym oczom nie wierze!!!!!:szok: Cala koldra plus noemi rece od paznokci po sam lokiec w bialym lekierze!!!!:angry::wściekła/y:A ta jeszcze do mnie z tekstem"ladnie?" No myslalam ze padne...nawet usta sobie wymalowala tym bialym lakierem... a ja mialam pasemka na wlosach:baffled::nerd::wściekła/y::-DPosciel od razu w smietniku wyladowala...a ja przez trzy godziny nic tylko sa lakier czulam...:dry:

no to masz sie z mała Pati:-D..niedługo ciuchy bedzie Ci podbierac..czasem poplami..z dizura Ci odda:-Dto dopiero bedzie foch:-p:-Doj Noemi-w Twojej głowie nie brakuje pomysłów:laugh2:

to będzie frajda jak młode zaczną podbierać ubrania;-)kosmetyki:-)

a poki co idzie jesień i czas o siebie zadbać, 3 pażdziernika wybieram się na czyszczenie twarzy, potem kwasy i algi:tak: i już nie mogę się doczekać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry