reklama

Salon Kosmetyczny

Dobrze ze Syla przypomialas...Mialam termin zrobic ale totalnie wypadlo mi z mozgownicy:szok::baffled: tez na pedicure...ide razem z kumpela...No i kuzwa wlosy mialam farbowac ale za diabla mi sie nie chce :baffled: a przed chwila nalozylam na pazury odzywke i malnelam se na czerowno :-)

reklama
Pati a ja się ostatnio zastanawiałam czy Ty masz farbowane...ja wybiorę sie na podcięcie i sobie szampon chyba strzele a poza tym troche solarium i zabiegi błotno algowe w domu planuję - za 2 tyg na wesele...

Baska ja ogolnie to bym nie farbowala bo moj kolor naturalny moze o pol tonu rozni sie od tego na jaki farbuje...Niestety starosc nie radosc -mam duzo siwych wlosow wiec musze!!!:szok::baffled:W moim wieku jeszcze nie spotkalam sie z taka siwizna jak u mnie:nerd: no chyba sie poryczeeeeeee:nerd:

Nie lubie Cie za to:wściekła/y: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja chcialam se zrobic termin na moje kopyta a tu kurde na 11.pazdziernika(tylko soboty wchodza w gre) no ale moj stary urodziny ma tego snia i bede se musiala poczekac na kolejna sobote-o ile miejsca beda mieli:cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry