reklama

Salon Kosmetyczny

Pati mam kuzynkę która siwieje od liceum a teraz ma 31 i bardzo duzo siwych włosów :( u nich to rodzinne...u mnie od urodzenia Karola tez pierwsze sie pojawiły, ostatnio ze 3 szt zlokalizowalam :) no ale w sumie 3 szt na 30stke to jeszcze zdzierże, choc przypuszczxam ze moje dziecie przyczyni sie do tego ze szybko ich przybedzie :(
Moj maż też rodzinnie szybko siwieje

reklama
ja mam mnóstwo siwych pomimo 28 lat - a pierwsze mialam na 18:confused:ale u mnie to genetyczn- dla tego teraz robię pasemka dla niepoznaki- ale jakoś nie martwi mnie..nawet o tym nie myślę, moja mama była siwa w wielu 30 paru lat, ja pewnie bede pozniej bo tata ciagle ma czarne włosy i pojedyncze siwe, wiec u mnie pewnie wyposrodkuje sie- ale mam to zupełnie gdzieś

Mojpierwszy wlos pojawil sie jak mialam 17 lat:szok: wtedy jak urodzilam Noemi poszly nastepne...Noi teraz co raz wiecej ich...:wściekła/y: Gdybym miala jasne wlosy to pikus ale na czarnych to cholernie widac:nerd:

Pati ja też kiedyś nosiłam ciemne włosy, sporadycznie czarne- no ale właśnie przez siwulki z nich zrezygnowałam, teraz zawsze mam pasemka, bo w nich siwe póki co topią się

ja nie mam siwych .no moze cos by sie znalazło?..a ja nie wiem?...:blink:..ale mojego A."pruszy" przy uszach;-)...fakt-jego tato siwutki juz jak gołabek w wieku 30 l...ale ma gesty fryz...siwy..acz bujny:-D
u mnie mamcia ma duzo siwych..

reklama
U mojego meza w rodzinie tez genetycznie maja szybkie siwienie chociaz mój maz akurat nie. Za to znowu z mojej strony jest na odwrot- ciężko siwieją. Mój tato ma już prawie 60 i dopiero pojawiaja mu się pierwsze siwe włoski przy skroniach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry