reklama

Salon Kosmetyczny

pipki jedne..ale ja naprawde moze tak wygladam na zdjeciach..ale masakra juz 15 kg kuzwa na plusie..konczac temat mnie:D!

maz mi wlasnie masuje stopki;P

reklama
Ja od zawsze gole... raz mialam plastry z woskiem ale nawet do kolana nie odjechalam w jednej nodze jak sie plastry skonczyly :-D takie to gowno bylo...a z drugiej strony boje sie ze bede "podziurkowana" bo widzialam juz u kilku osob po depilatorach nogi i tak jakos dziwnie mi to wygladalo...dziurka na dziurce...a ja tego nie chce ;-)

No ja jestem skazana właściwie na golarkę, bo mi bardzo pękają naczynka. Chociaż kupiłam sobie niedawno coś jakby wosk na zimno (choć to niezupełnie wosk, bo zmywa się wodą po prostu resztki, a wosk tak łatwo nie schodzi), do zrobienia samemu w domu- raz zrobiłam i nie stwierdziłam nowych popękań, co prawda nie było bezboleśnie tak jak było napisane, ale dałam radę, nawet małą sobie wydepilowałam :-p ale przy drugim podejściu tak mnie bolało, że się poddałam, nie mam pojęcia dlaczego tak. Teraz zbieram siły wewnętrzne i będę próbować jutro.
Ja mam bardzo ciemne i mocne uwłosienie niestety, więc dzień po goleniu już nogi kiepsko wyglądają, po depilacji na dłuższy czas spokój, więc wolę- no ale nie mogę. Chyba, że jakoś się przyzwyczaję do tego niby wosku zimnego. No i dziur nigdy nie miałam :-D

Ostatnia edycja:
ja tez gole,na lato robiłam wosk ale w tym roku raczej nie było jeszcze sensu, jak cały czas w dżinach to można sie troche zapuścić ;) kiedyś depilowałam depilatorem-że ból to jeszcze pół biedy ale wrastają mi bardzo i to jest problem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry