• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Salon Kosmetyczny

pipki jedne..ale ja naprawde moze tak wygladam na zdjeciach..ale masakra juz 15 kg kuzwa na plusie..konczac temat mnie:D!

maz mi wlasnie masuje stopki;P

reklama
Ja od zawsze gole... raz mialam plastry z woskiem ale nawet do kolana nie odjechalam w jednej nodze jak sie plastry skonczyly :-D takie to gowno bylo...a z drugiej strony boje sie ze bede "podziurkowana" bo widzialam juz u kilku osob po depilatorach nogi i tak jakos dziwnie mi to wygladalo...dziurka na dziurce...a ja tego nie chce ;-)

No ja jestem skazana właściwie na golarkę, bo mi bardzo pękają naczynka. Chociaż kupiłam sobie niedawno coś jakby wosk na zimno (choć to niezupełnie wosk, bo zmywa się wodą po prostu resztki, a wosk tak łatwo nie schodzi), do zrobienia samemu w domu- raz zrobiłam i nie stwierdziłam nowych popękań, co prawda nie było bezboleśnie tak jak było napisane, ale dałam radę, nawet małą sobie wydepilowałam :-p ale przy drugim podejściu tak mnie bolało, że się poddałam, nie mam pojęcia dlaczego tak. Teraz zbieram siły wewnętrzne i będę próbować jutro.
Ja mam bardzo ciemne i mocne uwłosienie niestety, więc dzień po goleniu już nogi kiepsko wyglądają, po depilacji na dłuższy czas spokój, więc wolę- no ale nie mogę. Chyba, że jakoś się przyzwyczaję do tego niby wosku zimnego. No i dziur nigdy nie miałam :-D

Ostatnia edycja:
ja tez gole,na lato robiłam wosk ale w tym roku raczej nie było jeszcze sensu, jak cały czas w dżinach to można sie troche zapuścić ;) kiedyś depilowałam depilatorem-że ból to jeszcze pół biedy ale wrastają mi bardzo i to jest problem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry