• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Salon Kosmetyczny

tak mialam...ale firm nie pamietam..jak kupilam takie tansze to badziew nie pachnialy wcale..ale jak takie drozsze to cudo!
teraz uzywam w sprayu..takim co automatycznie co 5 min psika- mam cynamonowo rozany czy jakos tak...
no i swieczki zapachowe - obowiazkowo teraz mam te czerowono-rozowe z ikeii

reklama
a i tez polecam mi sie wlasnie skonczyl taki "trojfazowy" do kontaktu..wydajny i trwaly..ladnie rozprzestrzenia sie po mieszkaniu Ambi pur[h=1][/h]

te tansze paleczki faktycznie nic a nic nie pachna...Najczesciej kupuje swiece zapachowe z ikei albo air wick ten w kontakty... te w sprayu na czas tez mialam...ale w kontakty lepszy...pachnie super...i caly czas :)

acha,a jak mi juz sie oprozni ten zapach do kontaktow to wyciagam ten wklad i wkladam do odkurzacza tam gdzie wylatuje powietrze-super rozpyla ladny zapach:) moj brat mi sprzedal ten patent :-)

Ooooo fajny patent ja mam taki odkurzacz na wodę więc do wody daje pare kropel jakiegoś olejku i tez fajnie pachnie a podajcie mi jakiś konkret z tymi patyczkami bo nie wiem jakie zakupić;)

reklama
bede probowala bo super sprawa z tym odswiezaczem do odkurzacza!
Syla, ja obecnie nie mam paleczek ...wiec poki co nie pomoge:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry