reklama

Salon Kosmetyczny

Ja dzisiaj po wizycie i juz mam wszystko wyleczone i spokój na jakiś czas mam się pokazać za pół roku chyba ze coś się przydaży:-D a jesli chodzi o czyszczenie zebów to dla Wojtka nasz dentysta poleca elmex a dla reszty wg uznania twierdzi w sumie ze wazne jest płukanie nitkowanie itp i dobra najlepiej elektryczna szczoteczka:-)

reklama
Ja elektryczną nie mogę, zaraz mam dziąsła poranione, w grę wchodzi tylko tradycyjna miękka szczoteczka. Po elmexie mam wrażenie niedomytych zębów :-D no ale ze względu na ten związek, który zawiera, myję nim raz dziennie, wieczorem obowiązkowo jakaś wybielająca, zwykle blend a med, płyn do płukania wyczaiłam ostatnio meridol odświeżający oddech, bardzo mi podpasował, i jakiś niby wzmacniający dziąsła, ale nie pamiętam jaki, chyba oral b ma taką nową linię do wrażliwych dziąseł. Martuś tylko elmex, i płyn do płukania listerine dla dzieci. A mąż to co ja kupię :-D i szczoteczka elektryczna.

Dziś koleżanka przyniosła mi super krem elo-baza. Strasznie przesusza mi się skóra na dłoniach, a po ostatnim weekendzie, kiedy to zapędziłam się i połowę sprzątania odwaliłam bez rękawiczek, dłonie wyglądały wyjątkowo fatalnie- po tym kremie od razu widać poprawę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry