reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Ja mam z cliniqa pod oczy...ale powiem Ci ze 30 euro 30ml. i jakos szalu nie ma... nie nawilza mnie ...a mam tez na dzien i taka mgielkie na twarz... ogolnie ja uzywam ampulki z Balea i z nich jestem zadowolona...i uwielbiamich maseczki-takie saszetki a w nich taka maseczka gotowa z materialu jakby i nakladasz na twarz-super mnie nawilza-bez kitu!!!!

Pati, fajnie kosmetyki pokazujesz. I cena bardzo mi się podoba:tak:Krem mi się kończy, to może coś zakupię.
Sylwia, ja mam perfumy dotąd aż się skończą - nie mam innych na zimę/lato.

poprubojcie-moze cos Wam sie spodoba...ja jestem zadowolona i od kilku lat kupuje tam bardzo chetnie...Juz nie pamietam kiedy kupowalam cos w rossmanie np. ;)
Z reszta gdybyscie przypadkiem byly w DE.lub przejezdzaly to polecam znalezc ten sklep i zaopatrzec se bo oczywiscie w sklepie jeszcze taniej niz na allegro :)

reklama
Do góry