reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Dziewczyny polecacie jakies zabiegi na poprawe skory twarzy? musialabym sie wybrac bo mam taka przesuszona...profesjonalny peeleng by sie przydal-ogolnie profesjonalna reka...wiosna idzie trzeba troche skore odswiezyc...tylko nie wiem na co by tu isc...A wczoraj sobie pedicure odwalilam i nalozylam nowy lakier ;)

Ja różnie tonik, mydło w płynie, kostce. Lubię mleczka do twarzy. A kupić muszę maseczkę i peeling.
Sylwia a Ty stosowałaś tą czekoladową maseczkę? Jak dla mnie nazwa jest bardzo apetyczna. Uwielbiam czekoladę!

Cicha ja do demakijazu uzywam kosmetykow dzieciecych-tzn.zmywam twarz zwyklym zelem do mycia twarzy :-) przestalam sie bawic w waciki,mleczka i toniki...i tak zawsze na koniec mylam twarz woda....ciezko bylo mi dobrac cos dobrego...Tylko HR np.mi pasowala ta dwu fazowa... Teraz mam od kilku lat spokoj... :)

Fredka ja uzywalam maseczki czekoladowej-byla super :) i pysznaaa :)

Cicha ja różnie. Teraz mam coś z Avonu. Generalnie muszę umyć, bo jak zmyję tylko mleczkiem, to czuję, że potrzeba mi wody

reklama
Ja najpierw myje zimna woda - inna nie może być, a potem tonikiem i krem odpowiednio dzień lub noc teraz trafiłam na serie która mi pasuje i nie zmieniam.:-D

Do góry