reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

U nas tez jeszcze 'ani slychu, ani dychu'.
Bratu mojej kolezanki pierwszy zabek wyszedl jak mial 13 miesiecy, nastepnego dnia po tym, jak zaczal chodzic. Mam nadziej, ze my nie bedziemy czekac tak dlugo:-D.

reklama
A my umiemy "kosiać" same
17.gif

no to brawo Zuziu:-)
u nas bije rączką w stół, w siebie
muszę mu tamburyno kupić, przebrać w świecidełka i cyganek jak się patrzy:-D

Brawo, Zuziu - zdolniacha z Ciebie!:-D Florce do tego jeszcze daleko, ale z zapałem wali rączką we wszystkie twarde powierzchnie, a przy okazji choroby nauczyła się precyzyjnie trafiać strzykawką wyrwaną mamie do celu oddalonego o wiele metrów:-p

Zuzia Ty zdolniacho:-)
Fisiek wali raczka w lezaczek jak mu za wolno jedzonko podaje;-) robi przy tym taka smieszna minke jakby zly byl robi tak od kilku dni a ja czasami ze smiechu przy karmieniu jego nie wytrzymuje:tak::-)

no no Zuzu brawo
My jedynie kosi kosi nóżka:-) czyli walimy noga gdzie popadnie a w podłogę najmocniej......tata ma gorzej przy kąpieli:-D he he acha i do tego to tylko lewa nóżka

Florka...to się nazywa cel... a moje dziecko dzisiaj wypiło syropek .....bez marudzenia..czyżby zaczął smakować

reklama
Moja też robi kosi kosi nóżkami:-) łapie stopy obiema rękami i bije jedną o drugą....czasami rączkami zrobi jak jej pokazuje jak robić brawo:tak:
a jak leży na brzuchu to cały czas wali jedną nóżką o podłogę - lewą własnie:-D

Do góry