reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Rudka gratulacje!!!! no to wygląda na to że zaczynają pokazywac się lipcowi chłopcy :-)
Renek to super że u Twoich dzieciaczków wszystko ok! Jak coś boli to człowiek się od razu niepokoi a zazwyczaj to poprostu nasze brzuszki.

A ja sie pochwalę że sistra przysłała mi ze Stanów 3 ogromniaste paczki a w nich cały sklepik dziecięcy!!!! Od ciuszków (po jej maluszkach) po wózek, wanienkę i inne różności! Mam chyba juz wszystko!!! Włacznie z kołyską! Jestem w szoku ile tego jest! Cały pokój mam zawalony i tylko oglądam bez końca :-):-):-):-):-):-)

reklama
A ja sie pochwalę że sistra przysłała mi ze Stanów 3 ogromniaste paczki a w nich cały sklepik dziecięcy!!!! Od ciuszków (po jej maluszkach) po wózek, wanienkę i inne różności! Mam chyba juz wszystko!!! Włacznie z kołyską! Jestem w szoku ile tego jest! Cały pokój mam zawalony i tylko oglądam bez końca :-):-):-):-):-):-)

Zrób zdjęcia i się pochwal:-) ja kupuję już kompulsywnie na allegro i w zasadzie jakby co jestem gotowa ubraniowo i na trojaczki:-D Ale apropos dobrych wieści, Młode nadal jest jedno, ma się dobrze, fantastycznie wręcz, skoro oprócz tradycyjnego machania czym popadnie, nadal zmyślnie chowa newralgiczne części ciała - no nic przyjdzie poczekać na 3D do 14-go. Najważniejsze, że jest całe i zdrowe, u mnie też wszystko w porządku, mam tylko brać przez parę dni nospę i
się oszczędzać - czyli do weekendu mogę się beztrosko byczyć :-)

Ja nie mam zkad dostac takich prezentow ale mam dwojke w brzuszku od Pana Boga:confused: Od meza:confused: Nie wiem od kogo ale mam:-D:-D:-D
Dzis jestem po USG i wszysko oki!!!!!
Baaaardzo sie ciesze
a070.gif
a070.gif
a070.gif
a070.gif
a070.gif

Jeszcze tylko trzy i pol miesiaca i babelki beda z nami po tej stronie brzuszka:-)
a207.gif
a207.gif
a130.gif

Też już bym chciała żeby Bąbelek był z nami :-) Tyle radości przy tym no i Mamusia będzie mieć mniejszego brzusia :-D

Dobrze jest, dziewczyny! Mam w koncu lozko! Nie bede musiala spac na materacu! To sukces po pol roku od przeprowadzki, co? No i tych kilku miesiacach ciazy!
A poza tym dzis zlokalizowano, gdie nam pekla rura pod podloga! Wprawdzie pol garazu skutego (bedzie wiecej), ale juz nie cieknie!! Juz nas nie zalewa!

reklama
Do góry