reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
Najlepszego dziewczyny :)

U mnie mąż starszy o rok ale skubaniec wygląda dalej jak studenciak.
Gdzie tu sprawiedliwość.
A moze na starość zbrzydnie a Ty będziesz dziarską staruszką?:-D
Mój mąż na szczęście na swoje lata wygląda i niech tak zostanie, bo to ja mam być młoda i (względnie) piękna:-p

Dziewczyny Spełnienia Marzeń:-) ja oczywiście ostatnia z życzeniami:zawstydzona/y::-p

co do starzenia się - mój Mąż też się starzeje i gratis łysieje, ale to dziedziczne:blink: ja przy nim wyglądam jak nastolatka:-p ale jestem skromna;-):rofl2:

mój małżonek młodszy o rok i ma się dobrze. Zdecodowanie lepiej się teraz prezentuje ode mnie :)
surv ja się piszę na tą dziarską staruszkę:-):-):-):-)

z dorych wieści to wczoraj byliśmy na USG bioderek i sa w jak najlepszym porządku:-D:-D:-D:-D huurrra

z mniej miłych to pan doktor profilaktycznie kazał pieluchować do końca 3 miesiąca:baffled::baffled::baffled::baffled: why?????????
nie mam zamiaru słuchać sie do jego rad zwłaszcza że Ortopeda mówił że nie trzeba jak zapytałam.
Co oni z tym pieluchowaniem?????

wszystkiego naj dla świętujących
ja w zeszłą niedzielę obchodziłam piętnasta rocznicę szesnastych urodzin:-) i też piszę się na dziarską staruszkę w przyszłości, bo póki co samopoczucie psychiczne doskonałe mimo tych kilkunastu wiosen;-)
ptaszyna mi też kazano pieluchować mimo, że bioderka ok
1go października idę na kolejne usg i zobaczymy co inny ortopeda tym razem powie

Renia Wszystkiego naj z okazji urodzin nastu:-):-):-)
co oni z tym pieluchowaniem mają.
Moja młoda jak jej wkładałam dodatkową pieluchę to robiła taką żałosną minę że nie mam serca jej tak męczyć na zapas:no:

reklama
Do góry