reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
gratulacje dla Werci:-)
u mnie z dobrych wieści jest to, że moja młodsza siostra, która jutro bierze ślub jest w ciąży

na razie jest totalnie zakręcona, ale zrobię jej pranie mózgu i namówię ją na pisanie na forum Czerwcówki 2008 - wg kalendarza na BB ma termin na 12 czerwca
Aśka wkurza mnie strasznie, ale bardzo się cieszę, że będzie miała Dzidzię

u mnie z dobrych wieści jest to, że moja młodsza siostra, która jutro bierze ślub jest w ciąży

pabla27
Fanka BB :)
Izabelka - gratulujemy 4 mcy, my świętujemy już za 6 dni:-)
Kate23 - super, gratulacje dla siostry, super że będzie miała dzidzie.
Ja czekam na 3 koleżanki, które terminy porodu mają w okolicach najbliższego tygodnia oraz na moją siostrę ( termin na luty ), koleżankę ( termin na marzec ) i przyjaciółkę ( termin na początek maja ):-) Prawie wszystkie koleżanki wokół mnie są w ciazy, szok normalnie
Kate23 - super, gratulacje dla siostry, super że będzie miała dzidzie.
Ja czekam na 3 koleżanki, które terminy porodu mają w okolicach najbliższego tygodnia oraz na moją siostrę ( termin na luty ), koleżankę ( termin na marzec ) i przyjaciółkę ( termin na początek maja ):-) Prawie wszystkie koleżanki wokół mnie są w ciazy, szok normalnie

reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Dzisiaj moja kolezanka rowniez mnie poinformowala, ze jest w ciazy- termin na czerwiec 09. Moze wreszcie skonczy sie niz demograficzny i jak juz bedziemy na emeryturach to bedzie mial kto na nas pracowac:-).
Podziel się: