reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
A moze na starość zbrzydnie a Ty będziesz dziarską staruszką?Najlepszego dziewczyny![]()
U mnie mąż starszy o rok ale skubaniec wygląda dalej jak studenciak.
Gdzie tu sprawiedliwość.

Mój mąż na szczęście na swoje lata wygląda i niech tak zostanie, bo to ja mam być młoda i (względnie) piękna

KATE23
Lipcowa Mama:)
Dziewczyny Spełnienia Marzeń:-) ja oczywiście ostatnia z życzeniami

co do starzenia się - mój Mąż też się starzeje i gratis łysieje, ale to dziedziczne
ja przy nim wyglądam jak nastolatka
ale jestem skromna;-)

co do starzenia się - mój Mąż też się starzeje i gratis łysieje, ale to dziedziczne

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
mój małżonek młodszy o rok i ma się dobrze. Zdecodowanie lepiej się teraz prezentuje ode mnie 
surv ja się piszę na tą dziarską staruszkę:-):-):-):-)
surv ja się piszę na tą dziarską staruszkę:-):-):-):-)
mój małżonek młodszy o rok i ma się dobrze. Zdecodowanie lepiej się teraz prezentuje ode mnie![]()
To tak jak mój - chociaż caly czas powtarza, że tylko o 3 miesiące ;-) I tez prezentuje sie lepiej niż ja

post_ptaszyna
z dorych wieści to wczoraj byliśmy na USG bioderek i sa w jak najlepszym porządku

huurrra
z mniej miłych to pan doktor profilaktycznie kazał pieluchować do końca 3 miesiąca

why?????????
nie mam zamiaru słuchać sie do jego rad zwłaszcza że Ortopeda mówił że nie trzeba jak zapytałam.
Co oni z tym pieluchowaniem?????

z mniej miłych to pan doktor profilaktycznie kazał pieluchować do końca 3 miesiąca

nie mam zamiaru słuchać sie do jego rad zwłaszcza że Ortopeda mówił że nie trzeba jak zapytałam.
Co oni z tym pieluchowaniem?????
wszystkiego naj dla świętujących
ja w zeszłą niedzielę obchodziłam piętnasta rocznicę szesnastych urodzin:-) i też piszę się na dziarską staruszkę w przyszłości, bo póki co samopoczucie psychiczne doskonałe mimo tych kilkunastu wiosen;-)
ptaszyna mi też kazano pieluchować mimo, że bioderka ok
1go października idę na kolejne usg i zobaczymy co inny ortopeda tym razem powie
ja w zeszłą niedzielę obchodziłam piętnasta rocznicę szesnastych urodzin:-) i też piszę się na dziarską staruszkę w przyszłości, bo póki co samopoczucie psychiczne doskonałe mimo tych kilkunastu wiosen;-)
ptaszyna mi też kazano pieluchować mimo, że bioderka ok
1go października idę na kolejne usg i zobaczymy co inny ortopeda tym razem powie
post_ptaszyna
Renia Wszystkiego naj z okazji urodzin nastu:-):-):-)
co oni z tym pieluchowaniem mają.
Moja młoda jak jej wkładałam dodatkową pieluchę to robiła taką żałosną minę że nie mam serca jej tak męczyć na zapas
co oni z tym pieluchowaniem mają.
Moja młoda jak jej wkładałam dodatkową pieluchę to robiła taką żałosną minę że nie mam serca jej tak męczyć na zapas

reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
u nas na boiderkowym usg(1-szym) wyszło wszystko w porządku, tak wiec nie zamierzam męczyć młodego dodatkową pieluszką i już ;-)
Podziel się: