reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
gratulacje dla Radka!!!:tak:
Wiktor ostatnio przewrócił się z brzucha na plecy- ale to chyba bardziej wypadek przy pracy aniżeli zamierzone działanie, bo sie nie powtórzyło:-(

Agnieszka na pocieszenie napisze Ci ze Misiek ani razu sie nie przewrocil:tak: wiec glowa do gory nasze Malenstwa maja indywidualny rytm wiec nie ma co martwic i szukac dziury w calym wszystko jest ok :-)

Andula niby wiem że każde dziecko ma swój rytm, ale kiedy widze,ze w porównaniu z siostrą to on taki zacofany jest to troche się martwie, niv=by wiem, ze chłopcy sie woliej rozwijają, no ale...:sorry2:

Rozumim Cie Agnieszka sama czasami jak czytam o wyczynach lipcowych brzdacow przejdzie mi przez glowe mysl czy z moim wszytko ok :tak:,ale po chwili zaczyna przemawiac rozsadek i uspokaja moje nerwy:tak:Dzieci byly badane rozwijaja sie prawidlowo wiec nie mamy czym sie martwic:-)

mialam sie nie chwalic,ale komu mam powiedziec jak nie wam...Radus mając 3,5mca pierwszy raz przewrocil sie z pleckow na brzuszek!!! :-):-):-)patrze a on ma jakos dziwnie glowe do góry,lece do lozeczka an juz na brzuszku i to z podparciem!!! czasem uda mu sie spowrotem przewrocic.

Radzio, brawo! Ale to widac było na zdjęciach, że powyginany jak paragraf, więc do przerzucenia nóżki niewiele brakowało:tak::-)

Andula i KasiaDe - Wielkie brawa i jeszcze większa zazdrość :) Mój Wiktorek co prawda przewrócił się dwa dni temu z brzuszka na plecki ale to raczej czysty przypadek niż celowe działnie bo narazie nie ma powtórek. Chyba przyjdzie nam jeszcze poczekać ;(

reklama
jak sie szuka to sie znajdzie...dzis odkryłam-jak to ja po czasie.....ze mamy dobre wiesci dla lipcowych mam chlopaczkow....na 14 chlopców przypadają 22 dziewczynki...!!!!! ale my rodzynki-szczesciaki jestesmy hahahahahah:-):-):-) zyc nie umierac!!!:-D:-D:-D:-D
(a wszyscy mowili ze jest na odwrót:-p)

Do góry