reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
gratulacje dla Radka!!!
Wiktor ostatnio przewrócił się z brzucha na plecy- ale to chyba bardziej wypadek przy pracy aniżeli zamierzone działanie, bo sie nie powtórzyło:-(

Wiktor ostatnio przewrócił się z brzucha na plecy- ale to chyba bardziej wypadek przy pracy aniżeli zamierzone działanie, bo sie nie powtórzyło:-(
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Andula niby wiem że każde dziecko ma swój rytm, ale kiedy widze,ze w porównaniu z siostrą to on taki zacofany jest to troche się martwie, niv=by wiem, ze chłopcy sie woliej rozwijają, no ale...

Andula
Fanka BB :)
Rozumim Cie Agnieszka sama czasami jak czytam o wyczynach lipcowych brzdacow przejdzie mi przez glowe mysl czy z moim wszytko ok
,ale po chwili zaczyna przemawiac rozsadek i uspokaja moje nerwy
Dzieci byly badane rozwijaja sie prawidlowo wiec nie mamy czym sie martwic:-)

mialam sie nie chwalic,ale komu mam powiedziec jak nie wam...Radus mając 3,5mca pierwszy raz przewrocil sie z pleckow na brzuszek!!! :-):-):-)patrze a on ma jakos dziwnie glowe do góry,lece do lozeczka an juz na brzuszku i to z podparciem!!! czasem uda mu sie spowrotem przewrocic.
Radzio, brawo! Ale to widac było na zdjęciach, że powyginany jak paragraf, więc do przerzucenia nóżki niewiele brakowało

Magdziaczek
Początkująca w BB
Andula i KasiaDe - Wielkie brawa i jeszcze większa zazdrość
Mój Wiktorek co prawda przewrócił się dwa dni temu z brzuszka na plecki ale to raczej czysty przypadek niż celowe działnie bo narazie nie ma powtórek. Chyba przyjdzie nam jeszcze poczekać ;(
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Mój szymek sie obraca ale nie powiem ze robi to z fascynacja i nałogowo....
reklama
rudka
Mama lipcowa '08
jak sie szuka to sie znajdzie...dzis odkryłam-jak to ja po czasie.....ze mamy dobre wiesci dla lipcowych mam chlopaczkow....na 14 chlopców przypadają 22 dziewczynki...!!!!! ale my rodzynki-szczesciaki jestesmy hahahahahah:-):-):-) zyc nie umierac!!!

(a wszyscy mowili ze jest na odwrót
)

(a wszyscy mowili ze jest na odwrót

Podziel się: