reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
No na razie lansujemy zdjęcia dziewuszek na zamkniętym....heheh no to srednio na jednego chlopca przypada 1,5 dziewczynkii co za tym zrobimy;-)

Hmmmm miło słyszeć.
Ja mam dwóch chłopaków (starszy na razie zajęty ale to się szybko zmienia) więc synowe fajne muszę dobrać żeby mieć z kim na zakupy chodzić
Gratulacje dla Radzia, zgrabny chłopczyk z niego. Fakt na zdjęciu wyglądał jakby był w trakcie gimnastyki
Tymek przewraca się z brzucha ale już go to jakoś nie bawi. Z pleców zdarzyło mu się kilka razy ale to był chyba jakiś dziwny przypadek bo już dawno się nie powtórzyło.
Teraz jesteśmy na etapie prób łapania zabawek leżących przed nim.
Dzisiaj udało mu się z ogrooomnym wysiłkiem dorwać gryzaczek leżący 10 cm przed nim (taki fajny wyrzut ramion w przód zrobił, po mamie motylkiem pływać będzie
) to az się rozrechotał ze szczęścia.
No i w końcu dyskutuje. zwykle z gryzaczkiem lub rączką.

Ależ się dzisiaj rozpisałam pzdr. dla dzieciaczków i ich pięknych mamuś.
Ja mam dwóch chłopaków (starszy na razie zajęty ale to się szybko zmienia) więc synowe fajne muszę dobrać żeby mieć z kim na zakupy chodzić
Gratulacje dla Radzia, zgrabny chłopczyk z niego. Fakt na zdjęciu wyglądał jakby był w trakcie gimnastyki
Tymek przewraca się z brzucha ale już go to jakoś nie bawi. Z pleców zdarzyło mu się kilka razy ale to był chyba jakiś dziwny przypadek bo już dawno się nie powtórzyło.
Teraz jesteśmy na etapie prób łapania zabawek leżących przed nim.
Dzisiaj udało mu się z ogrooomnym wysiłkiem dorwać gryzaczek leżący 10 cm przed nim (taki fajny wyrzut ramion w przód zrobił, po mamie motylkiem pływać będzie

No i w końcu dyskutuje. zwykle z gryzaczkiem lub rączką.

Ależ się dzisiaj rozpisałam pzdr. dla dzieciaczków i ich pięknych mamuś.
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Haszi gratulacje dla Tymcia!
brawo Tymciu
Twój imiennik bardziej przewraca sie z boku na bok ale chwytanie ma opanowane wręcz do perfekcji:-)
i od wczoraj nowa minka - codziennie coś nowego ćwiczy i przyswaja
surv - oby nasze chłopaki za posagiem się jednak nie rozglądały
Twój imiennik bardziej przewraca sie z boku na bok ale chwytanie ma opanowane wręcz do perfekcji:-)
i od wczoraj nowa minka - codziennie coś nowego ćwiczy i przyswaja
surv - oby nasze chłopaki za posagiem się jednak nie rozglądały
reklama
Podziel się: