reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Julka ale wiesz że jak boli brzuch okresowo to jak najbardziej może to być ból w początkach ciąży

no ale nic......niezłe napięcie nam budujesz:-):-):-):-) wkońcu czekamy na pierwszą zaciążoną....powtórnie:-)
Jak teraz o tym myśle to też bym już chciała być w ciąży:-):-):-):-)

no ale nic......niezłe napięcie nam budujesz:-):-):-):-) wkońcu czekamy na pierwszą zaciążoną....powtórnie:-)
Jak teraz o tym myśle to też bym już chciała być w ciąży:-):-):-):-)
rudka
Mama lipcowa '08
serdecznie gratuluje Adasiowi!!!!!sie napracował chłopakA dzisiaj zauważyłam że dziecku wyszedł prawie ząbek , w każdym bądź razie białą perełeczkę widać![]()
moja szwagierka karmiła prawie do 2lat i powiedziałą mi ze jak dziecku wychodzą ząbki to bardzo ja to bolalo ale zaciskała zeby i karmiła dalej

mnie dzis w nocy bardzo zabolalo dwukrotnie jak maly ssal, nie wiem czy to dla tego ze mocniej scisnął dziąsełkami-ale nigdy tego nie robil,a moze cos sie wykluwa-oby
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Dziękujemy za gratulacje 

Adaś gratulacje ząbka 
Niestety mój starszy synek należał do wyjątków i gryzł jak szczeniaczek i w 8 miesiącu, tuż po pojawieniu się 1-go ząbka tak się zraziłam do karmienia, że przygoda z cycem się skończyła.
Liczę na to że Tymuś będzie łagodniejszy.
Julia jak nic bóle ciążowe
Niestety mój starszy synek należał do wyjątków i gryzł jak szczeniaczek i w 8 miesiącu, tuż po pojawieniu się 1-go ząbka tak się zraziłam do karmienia, że przygoda z cycem się skończyła.
Liczę na to że Tymuś będzie łagodniejszy.
Julia jak nic bóle ciążowe

Miki też mnie kilka razy ugryzł - oj nieprzyjemne jest to bardzo
Skończyłam karmić jak miał 10 miesięcy, ale dlatego, że sam zrezygnował
Julia, trzymasz nas w niepewności...
Post, nieźle - cieszysz się że masz okres;-)
A ja się cieszę, że jeszcze nie

Julia, trzymasz nas w niepewności...
Post, nieźle - cieszysz się że masz okres;-)

reklama
Z biderkami wszystko w należytym porządku!!!
no i mój skarb przwrócił się z brzuszka na plecki co mu sie juz kiedys zdarzyło ale z miesiac temu dlatego jestem z niego dumna, oj pracuje chłopak

Kuba tez tak zaciska dziąsła

no i mój skarb przwrócił się z brzuszka na plecki co mu sie juz kiedys zdarzyło ale z miesiac temu dlatego jestem z niego dumna, oj pracuje chłopak

Kuba tez tak zaciska dziąsła

Podziel się: