reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Właśnei nic nie wiadomo bo boli mnie brzuch tak okresowo... :-( choć to jeszcze o niczym nie świadczy ... a okres i tak jeszcze nie jest taki reguarny... pójdę do doktora i na usg i zobaczymy wtedy...

reklama
Julka ale wiesz że jak boli brzuch okresowo to jak najbardziej może to być ból w początkach ciąży:-D:-D:-D
no ale nic......niezłe napięcie nam budujesz:-):-):-):-) wkońcu czekamy na pierwszą zaciążoną....powtórnie:-)
Jak teraz o tym myśle to też bym już chciała być w ciąży:-):-):-):-)

A dzisiaj zauważyłam że dziecku wyszedł prawie ząbek , w każdym bądź razie białą perełeczkę widać :-D
serdecznie gratuluje Adasiowi!!!!!sie napracował chłopak:):-)
moja szwagierka karmiła prawie do 2lat i powiedziałą mi ze jak dziecku wychodzą ząbki to bardzo ja to bolalo ale zaciskała zeby i karmiła dalej:szok:
mnie dzis w nocy bardzo zabolalo dwukrotnie jak maly ssal, nie wiem czy to dla tego ze mocniej scisnął dziąsełkami-ale nigdy tego nie robil,a moze cos sie wykluwa-oby:) na razie nic nie widac:-)

no i mój Natek też tak wlaśnie robi,zaciska sobie dziąsełka jak go karmię.
twarde ma takie te dziąsełka,wiec może faktycznie coś wyjdzie:confused:
poczekamy... zobaczymy...

Adaś gratulacje ząbka :)
Niestety mój starszy synek należał do wyjątków i gryzł jak szczeniaczek i w 8 miesiącu, tuż po pojawieniu się 1-go ząbka tak się zraziłam do karmienia, że przygoda z cycem się skończyła.
Liczę na to że Tymuś będzie łagodniejszy.

Julia jak nic bóle ciążowe:-D

Miki też mnie kilka razy ugryzł - oj nieprzyjemne jest to bardzo:baffled:Skończyłam karmić jak miał 10 miesięcy, ale dlatego, że sam zrezygnował

Julia, trzymasz nas w niepewności...

Post, nieźle - cieszysz się że masz okres;-):-D A ja się cieszę, że jeszcze nie:-D

reklama
Z biderkami wszystko w należytym porządku!!!:-D
no i mój skarb przwrócił się z brzuszka na plecki co mu sie juz kiedys zdarzyło ale z miesiac temu dlatego jestem z niego dumna, oj pracuje chłopak:-D:-D
Kuba tez tak zaciska dziąsła:baffled:

Do góry