reklama

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona

dzisiaj dobre wieści
Byłam u gina i widziałam naszą małą fasolkę:-):-):-) wg usg ma 6 tygodni. Serduszko pika. (termin wychodzi na 30 sierpnia/01 września)
Mam jakąś torbiel na jajniku po ciałku żółtym ale dostałam luteinę i powinno się wchłonąć.
Z wrażenia zapomniałam poprosić pana doktora o zdjęcie z USG więc nie wkleję niczego:-(
Ale za 10 dni idę na kontrolę wiec wtedy napewno się upomnę.
W kolejce czekała też rodzinka z 6 tygodniową dziewczynką....Kurcze ale maleństwo. Jak ika była taka malutka to wydawała mi się większa:-)

Byłam u gina i widziałam naszą małą fasolkę:-):-):-) wg usg ma 6 tygodni. Serduszko pika. (termin wychodzi na 30 sierpnia/01 września)
Mam jakąś torbiel na jajniku po ciałku żółtym ale dostałam luteinę i powinno się wchłonąć.
Z wrażenia zapomniałam poprosić pana doktora o zdjęcie z USG więc nie wkleję niczego:-(
Ale za 10 dni idę na kontrolę wiec wtedy napewno się upomnę.
W kolejce czekała też rodzinka z 6 tygodniową dziewczynką....Kurcze ale maleństwo. Jak ika była taka malutka to wydawała mi się większa:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Post, no to są ewidentnie dobre wieści!:-) Rozumiem, że fasolka jedna, a bliźniaki będą następnym razem?
 koniecznie wklej zdjęcie z następnej wizyty - niecały rok temu wklejałyśmy zdjęcia naszych lipcowych dzieciaków w brzuszkach, a tu proszę już następna tura

koniecznie wklej zdjęcie z następnej wizyty - niecały rok temu wklejałyśmy zdjęcia naszych lipcowych dzieciaków w brzuszkach, a tu proszę już następna tura
post_ptaszyna

tak z lekkim niepokojem patrzyłam na monitor i dopytywałam czy jedno

lekarz popatrzył nieco zdziwiony

takze next time

lekarz popatrzył nieco zdziwiony

takze next timeKATE23
Lipcowa Mama:)
Post cudowne wieści:-):-):-):-) trzymam kciuki żeby cała ciąża przebiegła Ci wspaniale i bez żadnych problemów, no i oczywiście żebyś urodziła kolejnego cudownego Bobaska takiego jakim jest Ika

coś czuję, że Wszystkie będziemy ostro przeżywać Twoją ciążę

coś czuję, że Wszystkie będziemy ostro przeżywać Twoją ciążę
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Post wspaniałe wieści , ale Ci zazdroszczę 
 ehh.. jak sobie przypomnę jak to był w ciąży z Adasiem to aż od razu chce się mieć drugie i być na Twoim miejscu:-) I termin porodu też letni a nie jesienny 
 Trzymam kciuki za Twą fasolkę 

ehh.. jak sobie przypomnę jak to był w ciąży z Adasiem to aż od razu chce się mieć drugie i być na Twoim miejscu:-) I termin porodu też letni a nie jesienny 
 Trzymam kciuki za Twą fasolkę 
reklama

post_ptaszyna

sie wie ;-);-);-)

Podziel się:

zdrowka i spokojnej ciazy zycze