reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
Wieści cudowne!!! Post gratuluje i trzymam mocno kciukasy za małą fasolkę!

A sama już nie mogę się doczekać kiedy i ja będę mogła taką wiadomość ogłosić... oj... :zawstydzona/y:

Ból potworny ale jaki efekt potem :-) a w sumie to niby miałam ciężki poród ale mile go wspominam! Nie wiem czemu ale wszyscy się dziwią... hehehe... mój mąż i położna któa była przy porodzie też ;-) a i tak najlepsze miny mieli jak już Zuzu leżała na brzuchu i zrobiłam lekkie parcie do wydalenia łożyska i patrząc na małą spytałam się męża kiedy następne dziecko bo ja już mogę znowu rodzić :-D oj się uśmiali ze mnie :-D

reklama
pogadamy po drugim porodzie moja droga, ;-)
choć fakt poród to pikuś- po porodzie jest duuużo gorzej

O dziwo też nie było tak źle u mnie bo niecałą godzine po porodzie już tuptałam po korytarzu a i pierwszy tydzień znośny co do chodzenia i siedzania i bóli :zawstydzona/y: choć był lekki dyskomfort bo ropień przy szwie się zrobił :baffled:

Do góry